דלקת בשתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בשתן
    אורית
    23/04/2010

כבר יומיים אני לוקחת אופלודקס לדלקת בשתן
    אמנם פחות כואב לי(כנראה בגלל הסדורל)אבל תכיפות השתן גבוהה עדיין
    מה עליי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בשתן

הוספת תגובה

• דלקות בשתן.

אילן ללבניקוב
    26/04/2010

אורית שלום רב,

הייתי ממליץ לך לשלב בטיפול גם כמוסות פרוביוטיקה(2 ליום לא ביחד עם האנטיביוטיקה), כמו כן מומלץ מאוד לקחת כמוסות חמוציות(2 ליום לפני הארוחה). מנסיוני העשיר עם הרבה מטופלות הפתרון הטבעי הטוב ביותר לדלקות כרוניות בדרכי השתן הן לטיפול והן למניעה היא פורמולה טבעית הנקראת חיסון אקסטרא של חב' טינקטורה טק. יש לקחת 20 טיפות 3 פעמים ביום בקצת מים לפני הארוחה לטיפול. למניעה לוקחים 20 טיפות פעם ביום.

שבוע טוב ובריא,

אילן ללבניקוב,

רוקח ונטורופט מומחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת בשתן

עליזה
    13/06/2010

אני סובלת מדלקת בשתן הנגרמת מחיידק ESCHERICHIA COLI האם ההמלצה לטיפול בחיסון אקסטרא של חב' טינקטורה תקף גם מבחינתי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעוץ נטורופטי.

אילן ללבניקוב
    13/06/2010

עליזה שלום,

ניתן בהחלט להשתמש בטיפות אלו לחיזוק מערכת החיסון ולטיפול בדלקות במערכת השתן,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו