צלקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלקות
    ליאל אדרי
    27/04/2010

לפני כמה זמן הופיעו לי פצעים בידיים וגירדתי אותם ועכשיו נשארו לי מין צלקות כאלה..

הלכתי לרופא עור והוא נתן לי מרשם למולטידרם, לא מצאתי עליה הרבה אבל הרוב היה כתוב שהיא לטיפול בדלקות או משהו כזה... לי יש צלקות!!! מה קשור?? מישהו יודע אם היא עוזרת..?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צלקות

הוספת תגובה

• יעוץ.

אילן ללבניקוב
    29/04/2010

ליאל שלום רב,

המולטידרם, מכיל דיפלוקורטולון שהוא קורטיקוסטרואיד לטיפול מקומי במצבי דלקת, אלרגיה וגרד בדלקות עור המגיבות לקורטיקוסטרואידים.
    בנוסף הוא מתאים לטיפולים קצרי טווח במצבים שונים כגון: ספחת (פסוריאזיס) שאינה מפושטת ואקזמה שאינה מגיבה לטיפולים אחרים.
    הוא מופיע במספר משחות וקרמים לטיפול בבעיות בעור ואין להשתמש בו על שטחי עור נרחבים או פצעים פתוחים.
    שימוש בילדים ובמתבגרים חייב להיות מלווה במעקב רפואי.
    כמו בשאר הקורטיקוסטרואידים, שימוש יתר בקרם או במשחה של דיפלוקורטולון עלול לגרום לדלדול תמידי של העור ולספיגה סיסטמית של התרופה ולתופעות לוואי בלתי רצויות. הסיכון גבוה יותר כאשר מדובר בילדים, במריחה בפנים, או במריחה על שטחי עור גדולים.

לטיפול בדלקות עור ובצלקות אני ממליץ לך להשתמש בסבון טבעי על בסיס צמח הקלנדולה ולמרוח קרם טבעי הנקרא קלנדולה קרם של חב' WELEDA, הוא מצויין להחלקת העור ולמניעת צלקות וקמטים.

שבת נהדרת,

אילן ללבניקוב,

רוקח ונטורופט מומחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!! זאת אומרת..

ליאל אדרי
    29/04/2010

שהוא לא מתאים לצלקות???
    והצלקות שלי שטוחות.. זה כאילו מקילוף פצעים עמוקים כזה.. במה אפשר להשתמש כדי להעלים אותן או משהו??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעוץ טבעי.

אילן ללבניקוב
    04/05/2010

ליאל שלום,

הייתי ממליץ לך לפנות ליעוץ קוסמטיקה טבעית כדי שיתאים לכם טיפול טבעי בצלקות שעובד מצויין וללא תופעות לוואי,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו