צריבה חריפה באזור החזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריבה חריפה באזור החזה
    גלי
    28/04/2010

מזה ימים ספורים אני מרגישה צריבה חריפה באזור החזה שבאה בגלים. מאותו זמן אני לוקחת כדור יומי להורדת כולסטרול- סימבקור 20 מ"ג, וכדור יומי פריפול. נוסף על מיקרופירין,ליוויאל וויטמין D , אותם אני נוטלת תקופה ארוכה. האם התרופות החדשות, או הצבר הכולל יכולים לגרום לתופעת הצריבה? או שעלי לחפש גורם אחר.
    תודה מראש, גלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריבה חריפה באזור החזה

הוספת תגובה

• יעוץ.

אילן ללבניקוב
    29/04/2010

גלי שלום רב,

למיטב ידיעתי אין אינטראקציה בין תרופתית לתרופות שציינת.
    בכל מקרה, מומלץ להיוועץ ברופא המטפל כדי שיבדוק אם תחושה זו קשורה לתופעות הלוואי של אחת התרופות, מה גם שתרופות אלו עשויות לגרום לחומציות בקיבה ולתחושת צריבה בחזה.

הייתי ממליץ לך גם להגיע ליעוץ נטורופטי כדי להתאים לך תזונה נכונה וצמחי מרפא באופן אישי כדי למנוע את תופעות הלוואי ולשפר את פעילות מערכות גופך בצורה טבעית ובטוחה,

שבת נהדרת,

אילן ללבניקוב,

רוקח ונטורופט מומחה,

מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

גלי
    29/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו