שילוב בין לוסטרל ורילרט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילוב בין לוסטרל ורילרט
    תמי
    28/04/2010

שלום,
    יש לי שתי שאלות:)
    1. חזרתי לקחת לוסטרל אך מחיר התרופה עלה והוצע לי במקום סרנדה האם יש הבדל הין התרופות?
    2. האם מותר לשלב בין 100 מ"ג לוסטרל עם רילרט (20) ? משום מה יש החמרה במגרנות לאחרונה ולכן קבלתי בעבר רילרט מנוירולוגית.
    הערה - עברתי ניתוח להסרת כיס מרה לאחר התקף של אבנים האם יש בעיה עם רילרט ?
    המון תודה:))))))

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שילוב בין לוסטרל ורילרט

הוספת תגובה

• יעוץ תרופתי.

אילן ללבניקוב
    29/04/2010

תמי שלום רב,

טוב עשית שפנית אלי ליעוץ כיוון שחשוב לבדוק שילוב של תרופות העשויות לגרום לתופעות לוואי, ובמקרה שלך יש אינטראקציה מסוכנת בין הרילרט ללוסטראל.

שילוב של תרופות הגורמות לעלייה בפעילות הסרוטונרגית בגוף מגביר את הסיכון לתסמונת סרוטונין (serotonin syndrome), תופעת לוואי נדירה אך מסוכנת, שסימניה: ריגוש יתר, אטקסיה, קצב לב מהיר, יתר לחץ דם, שינויים קיצוניים במצב הרוח, עצבנות, כאבי בטן, קוצר נשימה, איבוד הכרה. מומלץ להימנע משילוב זה עד כמה שניתן. לאחר הפסקת הטיפול באחת התרופות יש לאפשר "תקופת התנקות" עד לתחילת הטיפול בתרופה אחרת.

הייתי ממליץ לך מאוד לפנות לרופא המטפל שלך שיבדוק אפשרות של תרופה חלופית.

לא אמור להיות הבדל בין הסרנדה ללוסטראל כיוון שאלו אותן התרופות המיוצרות על ידי יצרנים שונים.
    לגבי כיס המרה חשוה ליידע את הרופא המטפל לפני נטילת תרופות כלשהן,

ניתן כמובן לשלב בטיפול גם יעוץ נטורופטי, ומנסיוני האישי עם הרבה מטופלים על ידי איבחון מדויק והמלצות של הומיאופטיה וצמחי מרפא ניתן להתגבר על המיגרנות בצורה טבעית וללא כל תופעות לוואי,

אשמח לעמוד לרשותך,
    שבת נהדרת,

אילן ללבניקוב,

רוקח ונטורופט מומחה,

מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו