מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רב אני לחוץ צריך עזרה מהררמי06/05/2010
שלום אני לוקח פרופיסיה מזה 5 שנים הכל בסדר אצלי. לפני שנה ו 7 חודשים נולדה ילדה ברוך השם מקסימה .. ואישתי נכנסה להיריון גם כשלקחתי פרופיסיה כלומר לא ידעתי שפרופיסיה יכולה להזיק על אובר. אבל כמו שאמרתי נולדה לי ילדה בריאה והיא עושה לי ולאשתי הרבה מאוד אושר בבית אני את כל כולי מוסר לשתיהן .. כי זאת שמחתי המלאה.
לשאלה שלי , חברים סיפרו לי על הפורום שלכם והוא באמת תפארת, ובמקרה נכנסתי ראיתי מידע על פרופיסיה ואישתי היום בהריון מחדש היא בחודש 3 להריון . פתאום אני קורא מידע על פרופיסיה ואני קורה נתון שאומר חל איסור על הכנסת אישה להיריון כשנותלים את הפרופיסיה , כי זה משפע על העובר . ומאז אני לא ישן אפילו דקה , ירדתי במשקל אני בוחד שאני אהיה אשם שיבוא לעולם תינוק לא בריא , אני בוכה כל יום ואני מעלים הכל מאישתי . אני שבור פשוט מאוד מה שקראתי הבהיל אותי . אני שואל אותכם שוב , האם 100% אני מקבל תינוק לא בריא ואם לא מה הסיכוי , אני מאז שקראתי את מה שכתבתם זרקתי את הפרופסיה לא רוצה להשתמש אני רוצה להיות בלי שיער ובלי ידיים בלי כלום רק שאלוהים יתן לי תינוק בריא , אני שבור בבקשה תעזרו לי תרגיעו אותי אבל אל תשקרו . והאם אתם ממליצים לי לדבר עם אישתי ולהוריד את העובר ?
אני מאוד מודה לכם מכל הלב ..
וסליחה על הבעת הרגשות בצורה כזאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ.
אילן ללבניקוב07/05/2010רמי שלום,
ראשית כל אין טעם להילחץ לפני שאתה מדבר עם הרופא המטפל. לא בטוח שהתופעות לוואי הללו אכן יתממשו ולכן עדיף לך להיוועץ עם הרופא המטפל ולשמור על שלוות נפש כי בריאותך חשובה גם כן.
בגברים, היא עלולה לגרום לליבידו וזקפה ירודים, אך לא ידוע לי על סיכון הקשור בגבר שנוטל פרופסיה המעבר אישה. עם זאת, לאור העובדה שהתרופה אסורה בהריון, הייתי מציע לדווח לגינקולוג המטפל.
לכן אני ממליץ לך להמשיך להשקיע במשפחתך ולדבר עם הרופא המטפל שיבדוק את מצב העובר ולאחר מכן ניתן יהיה לוודא שהכל בא על מקומו בשלום,
שבת שלום,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילן ממש תודה לעוד בירור ברשותך ...
רמי07/05/2010אני מאוד מודה לך אילן מכל הלב אני מעריך אותך מאוד .
אילן אתה מתכוון שאם הבדיקה של הד"ר שמטפל באישתי במעקב ההריון מראה שהכל בסדר דרך צילומים (לא יודע איך נקראים- שרואים בהם את האובר) והוא אומר שהאובר בריא והוא בסדר ויש דופק זה מסמן שהכל בסדר והאם זה , כלומר הרופא קובע מה מצב האובר ? .. ועוד שאלה קטנה , אם הרופא אמר שהעובר והוא ממין זכר בסדר אין לא בעיות הכל גודל אצלו כמו שצריך .. האם יש סיכוי שהוא יצא הומו !!! בגלל הפרופיסיה או שזה לא קשור והכי חשוב שהעובר יגדל בצורה בריאותית ...
אני מאוד מודה ומערי לך.
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעוץ.
אילן ללבניקוב09/05/2010רמי שלום,
הייתי ממליץ לך לפנות לרופא המטפל ולשאול אותו את כל השאלות הללו ואני בטוח כי הוא יסביר לך ביתר פירוט ובסבלנות רבה וכך תוכל להיות רגוע ושלו,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?