מטרוג'יל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מטרוג'יל
    גלית
    06/05/2010

אני סובלת ממנו הוא עושה לי כאבי בטן ושלשולים ואני לוקחת במקביל גם אצידופולוס לא עוזר,מה אפשר לעשות יש לי שבועיים לסבול את זה או שזה משתנה?
    האם להפסיק באמצע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מטרוג'יל

הוספת תגובה

• מטרוג'יל.

אילן ללבניקוב
    12/05/2010

גלית שלום רב,

הבעיות השכיחות ביותר הן הפרעות קלות בעיכול הפוחתות עם הסתגלות הגוף לתרופה. מטרונידאזול גורם לעתים קרובות להופעת שתן כהה, אך דבר זה אינו צריך להדאיג. תופעות לוואי קשות יותר במערכת העצבים, הגורמות לקהות חושים ולעקצוץ, הן נדירות ביותר.

בדרך-כלל תרופה זו לא ניתנת לתקופה מעל 10 ימים. טיפול ממושך עלול לגרום לאיבוד זמני של תחושה בכפות הידיים והרגליים ולהפחית ייצור תאי דם לבנים.

מומלץ להמשיך עם הפרוביוטיקה(2 כדורים ליום אך לא ביחד עם האנטיביוטיקה, יש להפריד ביניהם כשעה לפחות) ולהמשיך שבועיים אחרי סיום הטיפול עם החיידקים הטובים.

תוכלי להתייעץ עם הרופא ולבדוק אפשרות של תרופה חלופית אם תופעות הלוואי נמשכות,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו