עשיית סדר בתרופות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עשיית סדר בתרופות...
    שי
    09/05/2010

שלום דר אילן
    יש לי חבר מילדות..הבן אדם (בגיל 58) סובל ממגוון גדול מאוד של מחלות.. נתחיל בהלם קרב..בעיות גב קשות,סכרת.לחץ דם,כולסטרול גבוה .עבר 7 צינטורים,3 התקפי לב,בעיות בבלוטת התריס,אי ספיקת כליות מתקדמת,עבר ארוע מוחי קטן..הוא משתמש במדבקת מורפיום כנגד כאבי הגב.הוא מטופל עיי פסיאכטרית באופ ן קבוע. נוצרה "בעייה" של עומס תרופות רב..הוא שותה עשרות כדורים כל יום בהתאם למחלות שציינתי..בזמן האחרון ניראה שהדבר כאילו נימאס עליו והוא מתחיל לצמצם בכדורים באופן עצמאי.. אמרתי לו,שאנסה פה לבדוק באם ישנה איזשהו דרך..לעשות סדר בתרופות ולהוריד כמה מהן..ניראה לי לפי הבנתי,,שיש כמה תרופות שם שאפילו עושות עבודה של תרופה אחרת שהוא לוקח..למשל מורפיום מוריד לחץ דם..אז ניתן להוריד מהכדורים ללחץ דם..וכו.. שמעתי שיש איזה נוהל חדש..שניתן להתייעץ עם רוקח והוא יכול לעשות סדר בדברים..
    אני פשוט דואג לו.
    לא מצפה שתגיד מה להוריד או מה לו..אלה לתת רעיונות בכיוון..
    תודה ושבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עשיית סדר בתרופות...

הוספת תגובה

• יעוץ.

אילן ללבניקוב
    11/05/2010

שי שלום רב,

לפי מה שציינת אכן דרוש יעוץ אישי כדי לעשות סדר בתרופות, אך כל זה יכול וצריך להיעשות על ידי הרופא המטפל בלבד ותחת השגחתו הרפואית.
    ניתן בנוסף לשלב טיפול נטורופטי אך זאת יש לעשות בקליניקה על ידי התאמת תזונה נכונה וצמחי מרפא לחיזוק כללי ולשיפור מצבו הפיזי והנפשי וללא תופעות לוואי, אך יש לעשות זאת באופן אישי כדי למנוע אינטראקציות בין התרופות לצמחי מרפא,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו