עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    ברווזן
    14/05/2010

שלום רב

אני סובלת מצריבה קשה באיבר מיני ובפי הטבעת כחודשיים, הסבל הינו רב, ורציתי לשאול, בן זוגי השתמש בקונדילוקס לקונדילומה שהייתה על איבר מינו- הטיפול היה מקומי, לאחר כשלושה ימים היבלת נפלה ולאחר כיומיים אחרי שהיא נפלה חזרנו לקיים יחסי מין כרגיל ולאחר כשבוע וחצי הופיעו אצלי הכאבים פעם ראשונה צריבה בסקס ואז לא רק בסקס אלא כל הזמן, האם זה יכול להיות בגלל הקונדילוקס? האם יכול להיות שנותר מהחומר על איבר המין וזה מה שגורם לי לכאבים? ואם אכן נגרם גירוי מהחומר לא היו רואים זאת בבדיקה גניקולוגית עם קולפוסקופ ? האם נרות דאלאצין עשויים לעזור לי? אובחנה גם דלקת בצוואר הרחם, האם זה קשור? האם דלקת בצוואר הרחם יכולה לגרום לאי נוחות ותכיפות במתן שתן-תרבית שלילית,יש לי הפרשות מרובות-בצבע לבן צהוב.

אודה לתשובתך אני לא יודעת מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• יעוץ רפואי.

אילן ללבניקוב
    21/05/2010

שלום רב,

לדעתי הדבר הנכון לעשות הוא שרופא עור יבדוק אותך ורק אז ניתן יהיה לדעת בוודאות באיזו דרך יש לנקוט בכדי לסייע לך בשאלתך,

שבת נהדרת,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו