כאבי מחזור בלתי נסבלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי מחזור בלתי נסבלים
    לילך
    18/05/2010

כל חודש אני סובלת מכאבי מחזור שממש משביתים אותי, משככי כאבים מקלים במעט אבל לא ממש עושים את העבודה, יש עוד משהו שאפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי מחזור בלתי נסבלים

הוספת תגובה

• כאבי מחזור.

אילן ללבניקוב
    21/05/2010

לילך שלום רב,

בהחלט ניתן לטפל בכאבי המחזור. מטפל/ת יוכלו לבנות עבורך פורמולה להקלת הכאבים בזמן המחזור בה תוכלי להישתמש באופן נקודתי, במקום כדורים להרגעת כאבים.

הדרך המקיפה יותר היא כמובן לגשת לאבחון מעמיק אשר בסופו תותאם לך פורמולה לאיזון המערכת ההורמונלית - זו הסיבה לכאבי המחזור / לדימומים קשים או לא סדירים / לקרישי דם ותופעות אחרות (אינני יודעת אם את סובלת מכולן, זה לא מחייב) כאשר הטיפול לוקח בדרך כלל, לפחות 3-4 חודשים. כאשר המערכת ההורמונלית מגיעה לאיזון, פוחתים הכאבים באופן משמעותי ואף נמוגים לחלוטין.
    גם אם תחליטי לבחור בדרך ה"ארוכה" יותר, שהיא הנכונה ביותר לדעתי, תוכלי לשלב במקביל בימי המחזור הקשים את האפשרות הראשונה עליה דיברתי - פורמולה למצבים אקוטיים של הכאב על בסיס הומיאופטי או צמחי אשר פועלים מהר וביעילות וללא כל תופעות לוואי.

אשמח לעזור לך, בינתיים - נסי להניח כרית מים חמים על הבטן
    זה יכול להרגיע מאוד, חום עוזר גם הוא לפתיחת התכווצויות - וגם חליטת של נענע או מליסה.

שבת נהדרת,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות

גלית
    23/05/2010

קחי גלולות נגד הריון, את לא מאמינה כמה זה מפחית את הכאבים...(לפחות הסוג שאני לוקחת...)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי

לילך
    24/05/2010

לקחת גלולות רק בגלל הכאבים כאילו? זה מותר? איזה סוג?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעוץ.

אילן ללבניקוב
    31/05/2010

לילך שלום רב,

הייתי ממליץ לך לפנות לרופא המטפל ולהיוועץ בו לגבי משככי כאבים, לא הייתי ממליץ לך על גלולות כיוון שזה לא תפקידן העיקרי ויש להן תופעות לוואי.
    אני ממליץ לך על טיפות הומיאופטיות הנקראות ARNICA C30, יש לקחת 10 טיפות 3 פעמים ביום למניעה, לטיפול בכאבים לוקחים 10 טיפות כל 3 שעות בקצת מים לפני הארוחה,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו