רדוקטיל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רדוקטיל
    שריתי
    30/05/2010

שלום,
    אני כבת 35 שלא מצליחה להוריד ולשמור,
    התחלתי לקחת לפני חודש רדוקטיל,
    התחיל אצלי לפני שבוע רעד בעפעף התחתון בעין אחת, זה נמשך כחצי דקה והופיע כל כמה שעות, או כמה פעמים ביום, (בדרך כלל זה היה בעין אחת אך היה גם שהיה בעין השנייה),
    היום היה לי גם רעד מעל השפה בזווית הפה,

חוץ מהרדוקטיל אני משתמשת גם באמצעי המניעה נובורינג,

האם זה קשור לכדור הזה, כי אני לא לוקחת שום תרופה או משהו שיכול לגרום לי לתופעות...
    וגם לא סבלתי מעולם מתופעות כאלו,

מחכה ממכם לתשובה, ותודה מראש
    שריתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רדוקטיל

הוספת תגובה

• ירידה במשקל בצורה טבעית.

אילן ללבניקוב
    30/05/2010

שריתי שלום רב,

הרדוקטיל (סיבוטראמין), עובד באמצעות עיכוב ספיגתם החוזרת של מעבירים עצביים (נוירוטרנסמיטורים) במוח. עיכוב זה מביא להעלאת רמת המעבירים העצביים במוח: סרוטונין, נוראפינפרין, ודופאמין. ההשערה היא כי הגברת רמת הסרוטונין תורמת להגברת תחושת השובע מאכילה, וכך גורמת למטופל לאכול פחות, ואילו הגברת רמת הנוראפינפרין מגבירה את קצב חילוף החומרים בגוף.
    אנשים הנוטלים סיבוטראמין יכולים להשיג 5 עד 10 אחוזים של ירידה ממשקלם ההתחלתי.

סיבוטראמין נסבלת היטב בדרך-כלל. תופעות הלוואי הנפוצות ביותר שדווחו הן: עצירות, קשיי שינה, כאבי ראש, יובש בפה. מבין תופעות הלוואי הפחות נפוצות שדווחו: חוסר מנוחה, ערפול ראייה, דלקת פרקים, דלקת הסימפונות, דלקת במערכת העיכול, הפרעה במחזור, בעיות דנטליות, אקנה, הפרעות בקרישת הדם, יתר לחץ דם, קצב לב לא תקין.

ככל הנראה התופעות שציינת קשורות בנטילת הכדור,
    הייתי ממליץ לך לשלב בטיפול גם יעוץ נטורופטי שיתאים לך תזונה נכונה וצמחי מרפא, מנסיוני עם הרבה מטופלים ניתן לרדת במשקל על יד צמחי מרפא בצורה בטוחה ומהירה,

אשמח לעמוד לרשותך,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו