שילוב בין depalept chrono ל activeb

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילוב בין depalept chrono ל activeb
    אריאל
    12/06/2010

שלום,
    לי יש CP קל מלידה, לפני כשנתיים היו לי 2 פירכוסים ומאז אני משתמש בdepalept chrono במינון של 1000 מ"ג ביום למניעת פירכוסים. (ומאז לא היו פירכוסים ובכל בדיקה הרמת תרופה בדם תקינה)
    יש לי גם בעיה קשה של ריכוז וגם קצת של זיכרון במהלך הלימודים שלי, התייעצתי עם 2 אנשים שמתעסקים עם תרופות טבעיות וקיבלתי 2 המלצות בקשר לבעיית הריכוז:
    הראשון המליץ לי על ג'ינקו בילובה
    והשני המליץ לי על activebrain.
    הבעיה שלי היא ששניהם לא ידעו להגיד לי בוודאות האם תהיה הפרעה בין התרופה הטבעית לdepalept chrono
    הבעית ריכוז שלי היא קריטית לי מאוד מפני שאני נמצא בתחילתם של לימודים באוניברסיטה

האם אני יכול לשלב בין הdepalept chrono ואחת מהתרופות הטבעיות בראש שקט?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שילוב בין depalept chrono ל activeb

הוספת תגובה

• יעוץ.

אילן ללבניקוב
    14/06/2010

שלום רב,

למיטב ידיעתי אין מניעה לשלב בין התרופה לתוספי המזון, אך הייתי ממליץ לך לפנות ליעוץ נטורופטי מסודר, שכן ניתן בהחלט לסייע לך בצורה טבעית ללא כל תופעות לוואי. מנסיוני עם הרבה מטופלים ישנם צמחי מרפא מצוינים לשיפור הריכוז והזיכרון אך אני ממליץ לעשות זאת באופן אישי ופרטני,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו