חוסר מגנזיום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר מגנזיום
    יעל
    02/11/2007

האם ערך של 18 בדם בבדיקת מגנזיום היא אכן מצביע חוסר ולאלו סיפטומים היא יכולה לגרום?

אני בת 33 לאבי יש אבנים בכליות שרוסקו ואבן ענקית בשלפוחית השתן שהוצאה בניתוח ,הכלייה השנייה מושבתת ,
    לאחרונה רכשתי מגנזיום +סידן משקה של גרמזה, האם שתייתו באופן יומי יכולה להביא למצב של אבנים בכליות ( בעקבות הסידן שבמשקה ?) האם יכול להיגרם נזק אחר מצריכת מגנזיום ?

בדכ אני סובלת מכאבי מחזור נוראיים ובחודש ששתית את המשקה לא היה שום כאב, האם גם אם אקח מגנזיום רק כמה ימים לפניי האם זה גם ייקל ?

האם אומגה 3 יכולה לעזור אקוטית ברגעים של חרדה מ- כלומר לבלוע ממש באותם רגעים ? ההשפעה היא אקוטית או רק אם צורכים לאורך זמן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר מגנזיום

הוספת תגובה

• מגנזיום

ניצן פרימור
    02/11/2007

יעל שלום

במידה ואת קוראת נכון את התוצאות, (18 מיליגרם לדציליטר) יתכן שאת סובלת מליקוי בתפקוד הכליות ואסור לך כלל לצרוך מגנזיום.
    נטילת קלציום ביתר עשוייה לגרום לאבנים בכליות.
    סליחה שאני "מפחיד" אך לדעתי עלייך לפנות לרופא לצורך בירור התשובה החריגה.
    לגופו של ענין:
    נטילת מגנזיום עשויה להקל או למנוע התכווצויות שרירים לא רצוניות ולכן יש מידה של יעילות בנטילתו לפני המחזור למניעת הכאבים.
    לגבי - אומגה 3 - מדובר בד"כ בשיפור היחס בצריכת חומצות השומן אומגה 3 : אומגה 6.
    על פי מספר מחקרים, שיפור היחס (לכיוון האומגה 3 ) עשוי להביא שיפור במצבי לחץ וחרדה.
    אין מדובר בנטילות חד פעמיות לפי מצב הרוח אלא, בצריכה קבועה.
    ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו