טיפול בפטרייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בפטרייה
    תהילה
    23/06/2010

שלום רב,

אני אמא לתינוקת בת 7 שבועות. מזה שבועיים אני סובלת מפטרייה בשדיים.

הגניקולוג נתן לי שתי משחות, אותן עליי לערבב ולמרוח על השד: בטאקורטן וניזורל.

לתינוקת הוא נתן ניסטטין (2 טיפות ביום, אם כי קראתי שהמינון המומלץ הוא 2CC שזה הרבה הרבה יותר מ-2 טיפות)

במקביל, מאחר ואין הטבה משמעותית במצב, פניתי ליועצת הנקה שהמליצה על נטילת JARRO DOPHILUS עבורי, ולתינוקת אבקת ביוטיקיד. באשר למינון היא אמרה שאשאל את הרוקח, וזה אמר שאתייעץ עם רופא/יועצת הנקה לגבי המינון. על גבי האריזה מופיעה התייחסות למינון רצוי החל מגיל חצי שנה.

האם זה אומר שלא כדאי להשתמש בטיפול זה לתינוקת? והאם כדאי להוסיף כבר מגיל כה צעיר תוספי תזונה?
    מהו הטיפול שעליי לקחת, עבורי ועבור בתי?

מודה לכם מאוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בפטרייה

הוספת תגובה

• יעוץ.

אילן ללבניקוב
    24/06/2010

תהילה שלום רב,

אני ממליץ לך לעקוב אחר הוראות היצרן לפרוביוטיקה לתינוקות ולתת רק לפי מה שרשום על האריזה, כלומר מגיל חצי שנה כיוון שלא ידוע מספיק על התופעות בגיל צעיר יותר. את יכולה לקחת פרוביוטיקה אך יש להיוועץ ברופא המטפל לפני כן לצורך המינון המדויק המתאים לך. כמו כן, לפי המלצות טיפת חלב ניתן למרוח מחלב האם על השד כיוון שהוא מכיל גם חומרים המחזקיםאת מערכת החיסון ועשויים לטפל בדלקת,

שבת נהדרת,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיפלוקאן

תהילה
    27/06/2010

תודה רבה על התגובה.

יועצת ההנקה הסבירה לי כי אם לא תהיה ברירה והפטרייה לא תעבור בדרכים אותן ניסיתי יהיה עליי לקחת דיפלוקאן כפתרון אחרון.
    ידוע לך משהו על תרופה זו? האם יש איזשהם סיכונים בנטילתה בזמן הנקה??

תודה ושבוע מקסים,
    תהילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעוץ.

אילן ללבניקוב
    27/06/2010

תהילה שלום רב,

תמיד שמח לעזור... לגבי התרופה, בטיחותה בהנקה לא הוכחה. יש להיוועץ ברופא ולשקול תועלת מול הסיכון.

שבוע טוב ובהצלחה רבה,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו