מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בפטרייהתהילה23/06/2010
שלום רב,
אני אמא לתינוקת בת 7 שבועות. מזה שבועיים אני סובלת מפטרייה בשדיים.
הגניקולוג נתן לי שתי משחות, אותן עליי לערבב ולמרוח על השד: בטאקורטן וניזורל.
לתינוקת הוא נתן ניסטטין (2 טיפות ביום, אם כי קראתי שהמינון המומלץ הוא 2CC שזה הרבה הרבה יותר מ-2 טיפות)
במקביל, מאחר ואין הטבה משמעותית במצב, פניתי ליועצת הנקה שהמליצה על נטילת JARRO DOPHILUS עבורי, ולתינוקת אבקת ביוטיקיד. באשר למינון היא אמרה שאשאל את הרוקח, וזה אמר שאתייעץ עם רופא/יועצת הנקה לגבי המינון. על גבי האריזה מופיעה התייחסות למינון רצוי החל מגיל חצי שנה.
האם זה אומר שלא כדאי להשתמש בטיפול זה לתינוקת? והאם כדאי להוסיף כבר מגיל כה צעיר תוספי תזונה?
מהו הטיפול שעליי לקחת, עבורי ועבור בתי?
מודה לכם מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ.
אילן ללבניקוב24/06/2010תהילה שלום רב,
אני ממליץ לך לעקוב אחר הוראות היצרן לפרוביוטיקה לתינוקות ולתת רק לפי מה שרשום על האריזה, כלומר מגיל חצי שנה כיוון שלא ידוע מספיק על התופעות בגיל צעיר יותר. את יכולה לקחת פרוביוטיקה אך יש להיוועץ ברופא המטפל לפני כן לצורך המינון המדויק המתאים לך. כמו כן, לפי המלצות טיפת חלב ניתן למרוח מחלב האם על השד כיוון שהוא מכיל גם חומרים המחזקיםאת מערכת החיסון ועשויים לטפל בדלקת,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיפלוקאן
תהילה27/06/2010תודה רבה על התגובה.
יועצת ההנקה הסבירה לי כי אם לא תהיה ברירה והפטרייה לא תעבור בדרכים אותן ניסיתי יהיה עליי לקחת דיפלוקאן כפתרון אחרון.
ידוע לך משהו על תרופה זו? האם יש איזשהם סיכונים בנטילתה בזמן הנקה??
תודה ושבוע מקסים,
תהילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעוץ.
אילן ללבניקוב27/06/2010תהילה שלום רב,
תמיד שמח לעזור... לגבי התרופה, בטיחותה בהנקה לא הוכחה. יש להיוועץ ברופא ולשקול תועלת מול הסיכון.
שבוע טוב ובהצלחה רבה,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?