סימבוקט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימבוקט
    אסמתי
    27/06/2010

לאחר גלישה באינטרט באתרי רפואה למינהם הדעות חלקות לגבי שימוש לאורך טווח ארוך בסימבורטק. לא בגלל הסטרוידים אלה יותר בגלל מרחיבי הסימפונות. אולם כאמור חלק אומרים שזה מעולה כטיפול מונע לאורך הרבה שנים, חלק אומרים זה רק כיבוי שריפה ל12 שעות, ואפילו לאורך זמן יש צורך להגביר מינון מכיון שהגוף מתרגל
    הפסקתי את השימוש לאחר שנה וחצי של שימוש ברצף - ואני לא יודע מה לעשות - אומנם אומנם אני שורד אבל יש לי קושי נשימתי ומצד שני אני לא רוצה להידבק לסימבורטק,
    יש עוד אינפורמציה על הסיבורטק שיכולה לעודד או להפך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סימבוקט

הוספת תגובה

• יעוץ טבעי.

אילן ללבניקוב
    27/06/2010

שלום רב,

ניתן בהחלט לסייע לך בטיפול ומניעה של האסטמה על ידי איבחון אירידיולוגי מדויק ולאחר מכן המלצות של תזונה אישית ופורמולות ייחודיות של צמחי מרפא לטיהור וחיזוק מערכת הנשימה בצורה טבעית וללא כל תופעות לוואי, אך לשם כך יש להגיע לאיבחון בקליניקה ורק לאחר מכן ניתן יהיה להתאים לך את הטיפול האלטרנטיבי המתאים עבורך,

שבוע טוב ובריא,

אילן ללבניקוב,

רוקח ונטורופט מומחה,

מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו