תרופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופות
    דליה
    28/06/2010

לפני חודש רופא העלה לי את המינון לסימבקור מ-20 ל-40 .מאז אני מרגישה כובד ברגליים כאשר אני קמה בבוקר,כמו כן בימים האחרונים מרגישה בגוף תחושה כאילו ראומטיזם.לפעמים הרגשה של חוסר יציבות.
    לפני חודש התחלתי ליטול גם מיקרופרין 100
    מה דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופות

הוספת תגובה

• יעוץ.

אילן ללבניקוב
    28/06/2010

גלי שלום רב,

מנסיוני עם מטופלים רבים הנוטלים תרופות להורדת הכולסטרול כגון משפחת הסטטינים, התופעות של כאבים וחולשת שרירים ידועה ומוכרת ולכן הייתי ממליץ לך ליידע את הרופא המטפל על כך ולבדוק אפשרות של תרופה חלופית שאינה גורמת לך לתופעות לוואי אלו. אני ממליץ לשלב בטיפול גם עיוץ נטורופטי אשר מסייע רבות בהורדת הכולסטרול בדם ושמירה על הלב ולחץ הדם תקינים בצורה טבעית וללא כל תופעות לוואי. אני ממליץ לך להוסיף כמוסות אומגה 3 על בסיס צמחי כמו פישתן, יש לקחת כמוסה אחת פעמיים ביום לאחר הארוחה וניתן גם לקחת את האנזים קיו 10 במינון של 60 מ"ג, כדור אחד ליום, אך יש להפריד בינו לבין האספירין הפרש של 4 שעות לפחות, אשמח לעמוד לרשותך באיבחון וביעוץ נוספים,

שבוע טוב ובריא,

אילן ללבניקוב,

רוקח ונטורופט מומחה,

מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו