התייעצות לגבי כדורי הרגעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות לגבי כדורי הרגעה
    דנה
    28/06/2010

אני בת 22, ולאחרונה נמצאת בתקופה מאוד לחוצה בחיים, פסיכומטרי, התחלת עבודה חדשה, חוב לבנק שאני צריכה לכסות, הרבה בעיות משפחתיות, שני הוריי חולים ואני מטפלת בהם ועוד הרבה שמסביב, בקיצור בימים האחרונים אני כבר בסוג של התמוטטות, אני מוצאת את עצמי צועקת הרבה, בוכה הרבה ופשוט רוצה להישאר בחדר ולא לצאת ממנו.
    היום הרגשתי שהמצב בלתי נסבל בגלל הבלאגן שגרמתי עם ההתנהגות שלי ולא יכולתי להירגע, לקחתי כדור לוריוון מהתרופות של אמא שלי ולאט לאט ירדה כל ההסטריה והייתי רגועה והייתי מסוגלת לעשות את כל הסידורים בצורה נורמלית,
    אני מחפשת כרגע פיתרון קבוע על מנת שאני אצליח לתפקד בצורה כזאת, אני מרגישה שכל הזמן זה היה צריך להיות ככה, רציתי לדעת אילו תרופות אתם חושבים שיתאימו למצבי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יעוץ נטורופטי.

אילן ללבניקוב
    29/06/2010

דנה שלום רב,

אני מבין מאוד את מצבך הפיזי והנפשי, זה בהחלט מובן כתוצאה מכל מה שעובר עליך וניתן כמובן לעזור לך בתורה טבעית וללא תופעות לוואי. הייתי ממליץ לך להגיע לאיבחון אירידיולוגי ועל ידי כך ניתן יהיה להתאים לך את התזונה המתאימה לך באופן אישי בהתאם למבנה המולד שלך כמו גם את הפורמולות הייחודיות של צמחי המרפא אשר מסייעות רבות בחיזוק הכח הנפשי, בהרגעה טבעית ובהחזרת האנרגיה, שמחת החיים והחיוכים לחייך. הצמחים גם עוזרים מאוד בשיפור הריכוז והזיכרון לסטודנטים ולאלו הזקוקים לחיזוק פיזי ונפשי כאחד,

אין צורך להתחיל בתרופות כימיות, כיוון שצמחי המרפא(המכילים חומרים פעילים באותה מידה) עושים את העבודה בצורה מהירה ויעילה וללא כל תופעות לוואי וניתן להחזיר לך את האנרגיה הטבעית שלך, אשר נמצאת אצלך מלידה אך בגלל המצב שנוצר זקוקה לחיזוק טבעי כדי לאפשר לה לבוא לידי ביטוי בחייך,

שבוע טוב ובריא,

אילן ללבניקוב,

רוקח ונטורופט מומחה,

מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו