בעיות בשינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בשינה
    אולגה
    05/07/2010

שלום.
    אני סובלת מהפרעות שינה, בעיקר יש לי בעיה שאני מתעוררת הרבה במהלך הלילה.
    עד היום לא מצאתי פתרון מספק לבעיה שלי ואני כבר ממש מיואשת.
    קראתי בפורום באתר אמריקאי שיש כדור שינה בשם אמביין והתגובות עליו היו מאוד חיוביות.
    האם הכדור ישנו גם בארץ? איפה אני יכולה לקרוא עליו פרטים בעברית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בשינה

הוספת תגובה

• שינה.

אילן ללבניקוב
    05/07/2010

אולגה שלום רב,

הכדור שאת מציינת נקרא בארץ זודורם או סטילנוקס. יש צורך במרשם רפואי בכדי לרכוש אותו ולכן כדאי לפנות לרופא המטפל שלך ולהיוועץ בו.
    בכל מקרה, הייתי ממליץ לך להגיע ליעוץ נטורופטי בכדי לבדוק מה הגורם לבעיות השינה ולטפל בגורם הזה מהשורש ועל ידי כך ניתן יהיה לעזור לך בצורה טבעית עם תזונה נכונה וצמחי מרפא להחזיר לך את השינה העמוקה והרגועה,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות שינה

אולגה
    06/07/2010

כבר הייתי אצת מטפל ברפואה סינית שרשם לי פורמולה (צמחים) שאותה לקחתי במשך תקופה אבל זה לא עזר, גם רסקיו לא עזר ולכן החלטתי לפנות לרפואה קונבציונלית.
    בקשר לטיפול עליו שאלתי, הבנתי מרופא המשפחה שלי שאמביין CR הוא שידרוג של סטילנוקס(אותו חומר פעיל אבל פורמולציה שונה)....והוא טוב ליותר פציינטים כי הוא מטפל בשני סימפטומים של השינה: גם הרדמות וגם שינה רציפה ולכן איתו איכות השינה יותר טובה ובסך ישנים יותר שעות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעוץ.

אילן ללבניקוב
    06/07/2010

אולגה שלום רב,

הרבה מטופלים שהגיעו אלי לטיפול ויעוץ נטורופטי עברו מטפלים רבים וכמעט התייאשו ולאחר איבחון אירידיולוגי מדויק שעשיתי להם והמצלות לתזונה נכונה וצמחי מרפא שהתאמתי להם באופן אישי(כיוון שלכל אחד מתאימים צמחי מרפא שונים לפי המבנה המולד שלו ואישיותו), אכן הצלחתי לעזור להם בצורה טבעית וללא כל תופעות לוואי. לעתים האיבחון והטיפול פשוט לא היו נכונים ולכן הטיפול שקיבלת ככל הנראה לא עבד בשבילך.

לגבי התרופה שציינת יש להיוועץ ברופא המטפל.

שבוע טוב ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו