תוספי ויטמינים ותרופות מרשם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספי ויטמינים ותרופות מרשם
    נילי דיסקין
    05/07/2010

אני נוטלת באופן קבוע דיזותיאזיד למניעת אגירת נוזלים ( ולחץ דם גבוה בעקבות כך) וכן תרופה ממשפחת הסטטינים ( כרגע פרבליפ 40 מ"ג אחת ליום) בגלל היפרכולסטרולמיה. (אותה אני נוטלת באופן לא סדיר, בגלל התכווצויות שרירים ברגליים שאני מייחסת לתרופה ויש לי על כך ויכוח עם רופאת המשפחה שלי, למרות שיש לי בה אמון מלא). לאחרונה, בשל פריצת דיסק, וביקור אצל נטורופאת התחלתי לקחת קיו 10, וויטמין e אני גם לוקחת ויטמין ב. (3,6,12 - הכל בכדור אחד). בגלל רמה נמוכה של הויטמין הזה בבדיקת דם. האם יש משהו סותר בכדורים שאני לוקחת? תודה. נילי דיסקין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יעוץ נורופטי.

אילן ללבניקוב
    06/07/2010

נילי שלום רב,

אין מניעה לשלב בין התרופות לבין תוספי התזונה והויטמינים.

לגבי כאבי השרירים, ייתכן והם נובעים מהתרופות שאת נוטלת אך הייתי ממליץ לך להגיע לקליניקה ולקבל יעוץ נטורופטי ולאחריו ניתן יהיה לדעת מה מצב הרקמות בגופך כעת כולל מצב פיזי ונפשי ולהתאים לך באופן אישי תזונה נכונה וצמחי מרפא לנושא הכולסטרול ואגירת הנוזלים. ניתן בהחלט לסייע לך על ידי צמחי המרפא וללא כל תופעות לוואי.

שבוע טוב ובריא,

אילן ללבניקוב,

רוקח ונטורופט מומחה,

מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו