מקסיבון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקסיבון
    סופי
    05/07/2010

אני בת 84 וסובלת מאוסטאופורוזיס במצב בינוני קשה מזה 12 שנה. עברתי שני ניתוחים של מפרק הירך שהצליחו ואני הולכת בסדר גמור אני טופלתי על ידי פוסלאן, אחר כך מקסיבון ןקלטרייט * די במשך כל השנים האלו. ראיתי תכנית בריאות שבה נאמר שלאחר עשר שנים של נטילת התרופות האלו, רצוי להחליף. אמרתי זאת לרופאת המשפחה שהחליפה לי עכשיו לאוויסטה. ברצוני לשאול אם רצוי לקחת את האוויסטה או להפסיק לזמן מה. בבדיקת צפיפות העצם מאוקטובר 08 אין כל שינוי והיא עדיין בינונית קשה אודה על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מקסיבון

הוספת תגובה

• יעוץ טבעי.

אילן ללבניקוב
    07/07/2010

סופי שלום רב,

האוסטיאופורוזיס זו בעיה ידועה ומוכרת בקרב מבוגרים רבים וניתן בהחלט על ידי יעוץ נטורופטי מתאים הכולל תזונה מחזקת עצמות והתאמה אישית של צמחי מרפא אשר מסייעים רבות בשמירה על רמת סידן גבוהה בעצמות ועל צפיפות העצם תקינה לאורך שנים בצורה טבעית וללא כל תופעות לוואי. ישנם צמחי מרפא מצוינים אשר מאזנים את המחזור ההורמונלי וחשובים בעיקר באוכלוסיה המבוגרת בחיזוק העצמות ומניעת אוסטיאופורוזיס כמו גם בהחזרת החיוניות והמרץ כולל שמירה על הזיכרון והאנרגיה,
    אשמח לעמוד לרשותך גם בכך,

שבוע טוב ובריא,

אילן ללבניקוב,

רוקח ונטורופט מומחה,

מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו