שימוש בלמיזיל+גלולות יסמין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש בלמיזיל+גלולות יסמין
    נטשה
    07/07/2010

שלום,
    אני בת 23 ומשתמש בגלולות יסמין מזה זמן מה,לאחרונה ניתנה לי התרופה למיזיל ע"י רופא העור שלי.רציתי לשאול האם קיים סיכון בריאותי בלקיחת 2 התרופות בו זמנית? והאם השימוש בלמיזיל מנטרל את השפעת הגלולות בנוגע למניעת היריון? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יעוץ.

אילן ללבניקוב
    09/07/2010

נטשה שלום רב,

אין כל מניעה לשלב בין השניים. חשוב לדעת שאת הגלולות הנ"ל לא מומלץ ליטול עם מיץ אשכוליות, כיוון שהמיץ מעלה את ריכוז התרופה בדם וזה עלול לגרום לתופעות לוואי בלתי רצויות.
    לגבי הלמיסיל, חשוב לשים לב שאאין לה תופעות לוואי ואין נזק לכבד על ידי בדיקת אנזימי הכבד בהוראת הרופא כמובן. מומלץ לקחת פורמולה טבעית הנקראת קלינטוקס, של חב' נוטרילייף, לניקוי הכבד מרעלים ומפסולת ולחידוש פעילות הכבד כיוון שהלמיסיל עלולה לגרום לנזק בכבד וחשוב למנוע זאת על ידי צמחי המרפא שבפורמולה. אני ממליץ על כדור אחד פעמיים ביום לאחר הארוחה,

שבת נהדרת,

אילן ללבניקוב,

רוקח ונטורופט מומחה,

מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו