זורודם וקלונקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זורודם וקלונקס
    יאקי
    16/07/2010

אני סובל ממחלת דיסטוניה הנוירולוג שלי נתן לי קלונקס שבהתחלה עזר מאד להתכווציות שרירי הפנים עד שההשפעה שלו הלכה ופחתה כיום אני לוקח לפני השינה 2 כדורי קלונקס של 0.5 מ"ג. לאחרונה בהתייעצות עם הנוירולוג הוחלט להתחיל בתרופה בשם זורודם (תרופה שבעיקרון מיועדת לשינה) ואכן התחלתי לקחת אותה 3 כדורים ביום של 10 מ"ג - יש לציין שהתרופה עוזרת מאד ל 5 שעות . כך שכעבור 5 שעות מנטילתה אני לוקח עוד כדור.
    ראיתי שתרופה זו ניתנת אך ורק לתקופות קצרות - רציתי לדעת מהי השפעה לטווח ארוך ? וכן האם נגרם נזק למוח בעקבות שימוש בתרופה זו ? אני עדיין בחור צעיר שצריך את המח שלי חד וחלק ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זורודם וקלונקס

הוספת תגובה

• זודורם ותופעות לוואי.

אילן ללבניקוב
    19/07/2010

יאקי שלום,

לפי הוראות היצרן לא מומלץ להשתמש בתרופה מעבר לארבעה שבועות. שימוש ממושך עלול לגרום לתלות. אין לצרוך אלכוהול בזמן הטיפול בתרופה זו.
    זודורם עלול לגרום לביצוע פעולות תוך כדי שינה, כגון: הליכה, נהיגה, הכנה ואכילה של מזון.
    שנויים במצב רוח, הזיות, בלבול, חוסר תיאום בתנועות הגוף ובהליכה, הפרעות בראיה, מחשבות טורדניות בלתי רגילות, שינויים בדפוסי ההתנהגות הרגילה (נדיר). במקרה של תופעות לוואי כגון אלו יש להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול.

כמו כן, ניתן לשלב בטיפול גם רפואה טבעית כגון אקופונקטורה וצמחי מרפא אשר מסייעים רבות בצורה טבעית וללא תופעות לוואי,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו