יעוץ תרופתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעוץ תרופתי
    יפית
    20/07/2010

שלום
    יש לי פטריה על הלשון.נטלתי 4 כדורי פלוקנול 200 ולא חשתי שום שפור האם יש טעם להמשיך לקחת את 4 הכדורים הנוספים.
    רופא אחר נתן לי ניסטטין רדי מיקס אם הפלוקנול לא יעזור. האם גם תרופה זו פוגעת בכבד? האם צריך לעשות הפסקה בין התרופות?
    האם ומתי אני צריכה לעשות בדיקה של תפקודי כבד?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יעוץ תרופתי

הוספת תגובה

• יעוץ.

אילן ללבניקוב
    22/07/2010

יפית שלום רב,

התרופות לטיפול בפטרת עדויות לגרום נזק לכבד ולכן מומלץ להיוועץ ברופא המטפל לגבי השימוש בהן כמו גם לגבי משך נטילתן ואם יש צורך בהפסקות מפעם בפעם. כך גם לגבי בדיקת תפקודי הכבד.

ניתן לשלב בטיפול גם יעוץ נטורופטי בקליניקה ולאחר איבחון נטורופטי אוכל להתאים לך תזונה מיוחדת לחיזוק מערכת החיסון כמו גם צמחי מרפא מצוינים אשר מונעים את הפטריות ומחזקים מאוד את מערכת החיסון למניעת זיהומים ודלקות.

בתור עזרה ראשונה בלבד, אני ממליץ על ספריי לגרון ולחלל הפה הנקרא SOS BUCCAL, הוא מכיל צמחי מרפא אשר מטפלים בדלקות ומחזקים את מערכת החיסון בצורה מקומית. יש להתיז 2 התזות לחלל הפה והלשון מספר פעמים ביום,

שבת נהדרת,

אילן ללבניקוב,

רוקח ונטורופט מומחה,

מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו