תרופה להורדת לחץ הדם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופה להורדת לחץ הדם
    אחת
    28/07/2010

בעלי מקבל כדור להורדת לחץ הדם שנקרא: נורמלול 25, ולפעמים בבית מרקחת נותנים לו טריטייס ואומרים לו לקחת את הטריטייס בלילה. מה ההבדל בין שני הכדורים, הרי רופא המשפחה כתב מהתחלה נורמלול, מדוע הרוקח בקופה משנה ומה ההבדל בין שני הכדורים? שאלה שניה ברשותך: תוצאת ויטמין די שלי הוא: 45.4, לא הגעתי למינימום שצריך. רופא המשפחה העלה לי ל-15 טיפות ועדיין נמוך. האם יש תרופה יותר טובה בשביל להעלות את הויטמין די, כי הטיפות לא עוזרות לי. אני בקופ"ח כללית. תודה רבה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופה להורדת לחץ הדם

הוספת תגובה

• תשובה-נורמלול וטריטייס

צחי אשרוב
    29/07/2010

שלום חגית

התרופה נורמלול[ATENOLOL] מותוות לטיפול בתעוקת לב,יתר לחץ דם.תרופה זאת היא מקבוצת חוסמי בטא.
    תרופה זאת מומלצת לטיפול קו שני ביתר לחץ דם ואי ספיקת לב,בנוסף לתרופה מקבוצת חוסמי ACE
    בחולי סכרת תרופה זאת ממסכת סימני היפוגליקמיה.

התרופה טריטייס [Ramipril]מיועדת לטיפול ב יתר לחץ דם כקו ראשון,ולטיפול באי ספיקת לב.

התרופות נורמלול וטריטייס אינם זהות ולרוקח אסור להחליפם ללא הוראת רופא.

2. את מציינת שאת לוקחת 15 טיפות של ויטמין D.
    אני מניח שהמינון הכולל שאת לוקחת הוא 3000 יח"ב.
    עלייך להתייעץ עם רופאך על מנת לשקול ביחד איתו להעלות את המינון הניתן.
    אגב-קימים בשוק תכשירים מרוכזים יותר של ויטמין D [במקום 15 טיפות רק 3 טיפות].

בברכה

צחי אשרוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו