כאב כרוני קבוע...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב כרוני קבוע...
    יעקב
    08/08/2010

שלום לך מה תוכל להמליץ לי בשביל כאב כרוני כבר שניים מטופל במרפאת כאב משהו טיבעי כאב ככול הנראה על רקע עיצבי...משהו לגבי צמחי מרפא ואיפה ניתן להשיג...?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב כרוני קבוע...

הוספת תגובה

• צמחי מרפא לטיפול בכאבים.

אילן ללבניקוב
    09/08/2010

יעקב שלום רב,

ניתן בהחלט לסייע לך על ידי יעוץ נטורופטי מתאים אך יש לעשות זאת בקליניקה, כיוון שיש לשאול אותך שאלות נוספות לפני כן ואני ממליץ לך להגיע ליעוץ אישי ולעבור איבחון אירידיולוגי שלאחריו ניתן יהיה לדעת מה הסיבה האמיתית לכאבים ועל ידי כך לפתור זאת עם הומיאופטיה וצמחי מרפא המתאימים לך ולמטרתך.
    בתור עזרה ראשונה, ניתן לקחת טיפות הומיאופטיות הנקראות טראומיל של חב' HEEL. יש לקחת 10 טיפות כל 3 שעות בקצת מים לפני האוכל לטיפול. למניעה לוקחים 3 פעמים ביום 10 טיפות. כמו כן, אני ממליץ לך על קרם הנקרא נו דול(אם הכאב הוא מקומי בפרקים או בשרירים), המכיל צמחים מצוינים לטיפול בכאבים מקומיים במהירות וביעילות,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו