דחוף-הוראות לנטילת ורמוקס לתולעים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף-הוראות לנטילת ורמוקס לתולעים.
    ש.
    10/08/2010

שלום,
    הרופאה רשמה לי כדורי ורמוקס לאחר שתארתי כי אני סובלת מגירודים טורדניים ביותר בפי הטבעת מזה מספר שבועות ואי נוחות בבטן.
    תופעה זו מתרחשת בערב ובבוקר מוקדם

היא אמרה לי ליטול 1 כדור,ואחרי שבוע עוד כדור.
    בבית מרקחת אחד-אמרו לי שאת הכדור השני יש ליטול אחרי 10 ימים.
    בבית מרקחת שני- אמרו לי שאת הכדור השני יש ליטול לאחר 3 ימים,ובמידה והתופעה ממשיכה-אז ליטול עוד כדור שוב אחרי 3 ימים.
    בעלון המצורף-בכלל רשום כמה ווריאציות אחרות שהן יותר מחמירות{בוקר וערב,למשך כמה ימים וכ'ו,,,}

יצאתי בבילבול רציני.
    הייתי רוצה לדעת מה המינון שהכי מתאים לחיסול תופעת הגירודים האיומים הללו באופן וודאי.

בברכה. שושי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תרופות נגד תולעים.

אילן ללבניקוב
    11/08/2010

שושי שלום רב,

אני תמיד ממליץ להישמע להוראות הרופא המטפל המכיר אותך טוב יותר מכל איש מקצוע אחר בתחום,

שבוע טוב,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ורמוקס מאיזה גיל?

אודליה
    24/08/2010

בני בן השנה סובל מתולעים בפי הטבעת, הרופא נתן לנו ורמוקס למשך 3 ימים בוקר וערב.

רציתי לדעת מאיזה גיל נותנים ורמוקס? (רופא אחר אמר לי שנותנים מגיל שנתיים).

מה לעשות ואיזה תרופה אפשר לקחת במקום?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעוץ.

אילן ללבניקוב
    24/08/2010

אודליה שלום רב,

ההחלטה לתת מרשם לוורמוקס היא של הרופא המטפל בלבד ולכן הייתי ממליץ לך לפנות לרופא שרשם את המרשם ולשאול אותו בשביל להיות בטוחה בכך.

שבוע טוב ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו