משכחי כאבים-לקיחה לזמן ארוך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משכחי כאבים-לקיחה לזמן ארוך
    מורן
    25/08/2010

שלום רב,
    לפני שישה ימים ביצעתי הליך כירורגי בשיניים,ומאז אני נוטלת 3 עד 4 כדורים משכחי כאבים ביום בגלל כאב חזק מאד.
    המקום נבדק ואין סיבה אחרת מלבד החלמה לכאבים. אוסיף ואציין כי שבוע לפני הייתי עם גב תפוס וגם בשבוע זה לקחתי 3 כדורים ביום.
    האם אני עושה נזק לגוף שלי והאם עליי להפסיק את הכדורים??? אני חוששת לבריאותי אך בו זמנית סובלת מכאבים קשים.אציין שאני חולת אסטמה(אם זה רלוונטי) ובעלת מערכת חיסונית די ירודה והכדורים שאני לוקחת הם בעיקר על בסיס איבפרופן.
    אשמח לקבל תשובה דחופה
    בתודה
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יעוץ נטורופטי.

אילן ללבניקוב
    26/08/2010

מורן שלום רב,

איבופרופן, תרופה נוגדת דלקת לא-סטרואידית, משמשת לשיכוך כאבים ולהקלת תסמיני הכאב והקשיון בדלקת פרקים. איבופרופן דומה לאספירין באופן פעולתו ובשימושיו. בגלל השילוב של שיכוך כאב ופעולה נוגדת-דלקת, תרופה זו יעילה לטיפול בתסמינים של דלקת פרקים שגרונית, דלקת פרקים ניוונית ושיגדון. כמו-כן מביאה תרופה זו הקלה מכאב ראש קל עד בינוני, כאבי וסת וכאבי שיניים.
    לאיבופרופן תופעות לוואי בשימוש כרוני, כמו לרוב התרופות הנוגדות דלקת הלא-סטרואידיות, ובדומה לאספירין התרופה עלולה לגרום לדימום בדרכי העיכול. לכן הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל כדי למנוע תופעות לוואי של דימומים במערכת העיכול. ניתן כמובן לשלב בטיפול גם יעוץ נטורופטי ולהתאים לך צמחי מרפא וטיפות הומיאופטיות מצוינות לטיפול ומניעה בכאבים.

במקרה שאת לוקחת את האיבופרופן תקופה קצרה לא אמורות להיות תופעות לוואי חמורות אלא במקרה של שימוש ממושך וכרוני.

שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו