מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לנטון - תופעת לוואי?ענת18/09/2010
שלום,
בעקבות חשד לגסטריטיס, הגסטרואנטורלוג נתן לי טיפול של לנטון 30 מ"ג פעם ביום, למשך חודש. ימים ספורים לאחר תחילת הטיפול החלה הפרשה של חלב. מניסיון עבר עם תרופות (ממשפחה אחרת) אני יודעת שיש לי רגישות לתרופות שעשויות להעלות את סף הפרולקטין.
בעלון לצרכן של הלנטון לא כתוב משהו על הפרשת חלב כתופעת לוואי אפשרית, אבל כן ישנה התייחסות לתגובות בין-תרופתיות ביחד עם נטילת אסטרוגנים (אני לא נוטלת).
מלבד הלנטון לא שיניתי כלום בתזונה שלי ו/או בשאר התרופות שאני מקבלת. בדיקה גניקולוגית אישרה שהכל תקין, ואיני בהריון (מעולם לא הייתי).
האם ייתכן שהפרשת החלב היא תגובה לנטילת הלנטון???
תודה,
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנטון- תופעות לוואי
אילן ללבניקוב20/09/2010ענת שלום רב,
כמו לשאר התרופות לטיפול במחלת כיב, גם ללנטון מעט תופעות לוואי. השכיחות ביותר הן שלשול, הקאה, כאבי וראש ועצירות.
לגבי אינטראקציה עם תרופות אחרות:
לנטון עלול לגרום לעיכוב ספיגת תרופות רבות בעקבות פעולתו המעלה את רמת החומציות של מערכת העיכול. כתוצאה מכך, ריכוזן בדם יורד וייתכן שיהיה צורך בהתאמת המינון. תרופות אלו כוללות: גלולות למניעת הריון, תאופילין, קטוקונאזול, אמפוטריצין, תכשירי ברזל, דיגוקסין, וסוכראלפאט. מומלץ לקחת לנטון לפחות 30 דקות לפני נטילת תרופות אלו.
לא ידוע לי על תופעה כמו זו שציינת,
חג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?