שאלה לגבי פאקסט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי פאקסט
    מייק
    19/09/2010

נטלתי תרופת פאקסט במשך תשעה חודשים והמצב שלי השתפר פלאים יחד עם טיפול פסיכולוגי. לפני שלושה שבועות הפסקתי לקחת את התרופה באופן מיידי ולא ידעתי שאסור. כשבועיים הכל היה בסדר אבל עכשיו אני מרגיש שאולי אני צריך להישאר עם התרופה ולהתחיל לקחת שוב.אני לא יודע איך זה מבחינת התרופה אם מותר או אסור להפסיק לתקופה ולחזור שוב. האם תקופת ההתאקלמות של התרופה תהיה עוד פעם ארוכה כמו בהתחלה או שזה יהיה יותר טוב עם כל תופעות הלוואי שדי עברו לי אחרי תקופה.
    שאלה נוספת לגבי תופעות הלוואי זה שיש לי קצת סחרחורת לפעמים שעכשיו היא כבר די עברה אבל היה לי משהו דומה גם כשהתחלתי ליטול את התרופה וזה עבר אז לא ייחסתי לזה משמעות גם כי זה עבר בסוף. וגם עכשיו זה די עבר אחרי שלא ייחסתי לזה משמעות מיוחדת. אני לא יודע אם זה נכון שלא התייחסתי לזה אבל לתרופה יש הרבה תופעות לוואי שעוברות בסוף אז לקחתי את זה בעירבון מוגבל וגם כשהפסקתי ליטול חשבתי שזה חלק מזה.
    אני בן 27 בריא בדרך כלל בלי בעיות מיוחדות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי פאקסט

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

מייק
    20/09/2010

היה לי גם יובש בפה אחרי שהפסקתי עם התרופה. זה קורה עם הפסקת התרופה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו