מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למיסיל תופעות לוואיגיא21/09/2010
שלום
ביקשתי מרופא עור טיפול בפטרת ציפורניים. הוא נתן לי למיסיל כדורים ותמיסה וכן לק לוסריל.
בתשובה לשאלתי הוא אמר שאין תופעות לוואי.
כשקראתי את העלון של הכדורים חשכו עיני. תחת הכותרת 'תופעות לוואי שכיחות מאד' יש רשימה ארוכה של דברים: בחילה, כאב בטן קל, צרבת, שלשול, תחושת מלאות בבטן, אובדן תיאבון, קשיי עיכול, פריחות בעור, ספרדת (מה זה?), כאבי פרקים ושרירים.
תופעות לוואי שכיחות: כאב ראש.
ויש גם כמובן בהמשך תופעות פחות שכיחות,
ממש לא בא לי על הדברים האלה. האם באמת מדובר בתופעות כל כך שכיחות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיסיל.
אילן ללבניקוב22/09/2010גיא שלום,
תופעות הלוואי יכולות לכלול פריחה וגירוי בעור. במקרה כזה יש ליידע על כך את הרופא. תופעות לוואי נוספות כוללות: בחילה והקאה, כאבי בטן, עייפות, כאבי ראש וסחרחורת.
לגבי תופעות הלוואי זה תלוי במספר גורמים ואינדיבידואלי ולכן מומלץ להיוועץ ברופא המטפל לפני השימוש,
חג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא כדאי לקחת הכדורים
הילי26/09/2010סליחה שאני מתערבת, אני לא רופאה.
אבל חברה שלי עברה השתלת כבד בגלל הכדורים האילו. לא צחוק.
אמרו לה כל הזמן לבצע בדיקות דם, ולמרות שהכל היה תקין הכבד שלה התדרדר והיא הגיעה עד להשתלת כבד שהציל את חייה.
גם אני עם פטרת בציפורניים אבל אין סיכוי שאקח את הכדורים האילו.
כנראה המקרה שלה לא קורה הרבה וזה אחד ל.. אבל לקחת את הצאנס בגלל פטריה בציפורן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?