למיסיל תופעות לוואי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למיסיל תופעות לוואי
    גיא
    21/09/2010

שלום

ביקשתי מרופא עור טיפול בפטרת ציפורניים. הוא נתן לי למיסיל כדורים ותמיסה וכן לק לוסריל.
    בתשובה לשאלתי הוא אמר שאין תופעות לוואי.
    כשקראתי את העלון של הכדורים חשכו עיני. תחת הכותרת 'תופעות לוואי שכיחות מאד' יש רשימה ארוכה של דברים: בחילה, כאב בטן קל, צרבת, שלשול, תחושת מלאות בבטן, אובדן תיאבון, קשיי עיכול, פריחות בעור, ספרדת (מה זה?), כאבי פרקים ושרירים.
    תופעות לוואי שכיחות: כאב ראש.
    ויש גם כמובן בהמשך תופעות פחות שכיחות,

ממש לא בא לי על הדברים האלה. האם באמת מדובר בתופעות כל כך שכיחות?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למיסיל תופעות לוואי

הוספת תגובה

• למיסיל.

אילן ללבניקוב
    22/09/2010

גיא שלום,

תופעות הלוואי יכולות לכלול פריחה וגירוי בעור. במקרה כזה יש ליידע על כך את הרופא. תופעות לוואי נוספות כוללות: בחילה והקאה, כאבי בטן, עייפות, כאבי ראש וסחרחורת.

לגבי תופעות הלוואי זה תלוי במספר גורמים ואינדיבידואלי ולכן מומלץ להיוועץ ברופא המטפל לפני השימוש,

חג שמח,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא כדאי לקחת הכדורים

הילי
    26/09/2010

סליחה שאני מתערבת, אני לא רופאה.

אבל חברה שלי עברה השתלת כבד בגלל הכדורים האילו. לא צחוק.

אמרו לה כל הזמן לבצע בדיקות דם, ולמרות שהכל היה תקין הכבד שלה התדרדר והיא הגיעה עד להשתלת כבד שהציל את חייה.

גם אני עם פטרת בציפורניים אבל אין סיכוי שאקח את הכדורים האילו.

כנראה המקרה שלה לא קורה הרבה וזה אחד ל.. אבל לקחת את הצאנס בגלל פטריה בציפורן ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו