תוסף ברזל maxi fe

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוסף ברזל maxi fe
    רוית
    28/09/2010

שלום,

אני בשבוע 9 להריוני השלישי,בהריונות הקודמים סבלתי מאוד מהמוגלובין נמוך ואף בסוף ההריון הראשון קיבלני מנות דרך עירוי (ונופר).מלבד זאת בשני הלידות שעברתי איבדתי די הרבה דם (מסיבה דומה אך אין זה רלונטי) ואף קיבלתי מנות דם בסיומן
    לפיכך,חשוב לי לשמור על רמה סבירה של ברזל .
    ניסיתי מגוון רחב של תוספי ברזל שרובם ככולם עשו לי בעיות עיכול.
    לאחר ההריון השני קיבלתי המלצה על maxi fe50 שלא עשה לי בעית עיכול.
    עד כה רכשתי אותו בסופר עדן שחברת מרשל יבאה אותו עבורו.עדן לא מחזיקים יותר את המוצר וגם לא מרשל.
    האם ידוע לכם איפה אני יכולה להשיג אותו?
    האם יש לכם המלצה על ברזל יעיל וקל לעיכול אחר?

רוית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוסף ברזל maxi fe

הוספת תגובה

• ברזל עדין משופר ספיגה.

אילן ללבניקוב
    03/10/2010

רוית שלום רב,

ישנם מוצרים רבים בשוק המכילים ברזל ורובם טובים. אני ממליץ לך על מוצר הנקרא IRON PLUS של חברת נטורל טאצ', הוא מכיל ברזל עדין שאינו גורם לעצירות ולכאבי בטן ונספג מצוין הודות לשילוב של ויטמין C, חומצה פולית וויטמין B12 בכמוסה אשר משפרים פלאים את הספיגה של הברזל בגוף. הייתי ממליץ לך גם להגיע לקליניקה לשם יעוץ נטורופטי, כיוון שיש לבדוק את הסיבה האמיתית לבעיית הספיגה(חוסר חומצה כלורית, דלקות במערכת העיכול וכדומה) וחוסר הברזל בגופך ולאחר מכן ניתן יהיה לדעת אילו איברים דורשים חיזוק ולהתאים לך תזונה נכונה וצמחי מרפא אשר מסייעים רבות במניעת אנמיה ויצירת כדוריות הדם האדומות וההמוגלובים בגוף.

כמו כן, לשיפור ספיגת הברזל בגוף חשוב לשתות מיץ תפוזים ביחד עם הכמוסה כיוון שהברזל נספג היטב בסביבה חומצית.

שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו