אלטרולט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלטרולט
    רוחה
    02/10/2010

האם אלטרולט יעזור לי כדי לישון 7 שעות ואיזה תופעות לווי יש לו? אני בת 64 ישנה מקסימום 4 שעות מאד מפריע לי לתפקוד.אבקש תשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלטרולט

הוספת תגובה

• יעוץ טבעי לבעיות שינה.

אילן ללבניקוב
    03/10/2010

רוחה שלום רב,

אלטרולט (אמיטריפטילין), משתייך לקבוצת תרופות נוגדות דיכאון הנקראות תרופות טריציקליות. הוא משמש בעיקר לטיפול בדיכאון. הוא משפר את יכולת התיפקוד, ממריץ פעילות גופנית, משפר את התיאבון ומחזיר את העניין בפעילויות יומיות. מכיוון שאמיטריפטילין מדכא את מערכת העצבים יותר מכמה נוגדי דיכאון טריציקלים אחרים, הוא יעיל כאשר הדיכאון מלווה בחרדה ובנדודי שינה.

כאשר לוקחים אותו בלילה הוא מסייע לשינה וחוסך את הצורך בהוספת תרופות לשינה.

במינון עודף אמיטריפטילין עלול לגרום לתרדמה עמוקה ולהפרעות מסוכנות בקצב פעימות הלב. אמיטריפטילין ניתן לטיפול גם באי שליטה במתן השתן (enuresis), כאב ממקור עצבי (כאב נוירופתי), פיברומיאלגיה, הפרעות קשב וריכוז והפרעות חרדה (התוויות לא רשמיות).

ניתן בהחלט לסייע לך בצורה טבעית וללא כל תופעות לוואי על ידי יעוץ נטורופטי מתאים ולאחריו ניתן יהיה לדעת מה הסיבה האמיתית לחוסר השינה שלך ולהתאים לך באופן אישי תזונה ייחודית כולל צמחי מרפא נפלאים אשר מסייעים רבות בהשריית שינה ובהרגעה בצורה טבעית,

אשמח לעמוד לרשותך,

שבוע טוב ובריא,

אילן ללבניקוב,

רוקח ונטורופט מומחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו