תופעת לוואי בשימוש בקלארינז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעת לוואי בשימוש בקלארינז
    אילן
    08/10/2010

שלום,

אני בן 24, במשך שבועיים וחצי אני סובל מאף סתום עיניים שורפות. אני כמעט ולא חולה בדרך כלל ואם כן אני מנוזל ליום יומיים וזה מיד עובר. טיפות וכל תכשיר אחר לא עוזרות.
    הרופא המליץ שאקח מוקסיפן וקלארינז(להפגת גודש באף).
    עברו כשלושה ימים ואין שיפור לא בעיניים ולא באף. כשקראתי היום את העלון המצורף בקופסת הקלארינז ראיתי שמצויין שאחת התופעות לוואי היא פעימות לב מהירות(נדיר): לפנות לרופא.
    אני מרגיש מאז שהתחלתי ליטול את התרופה שאכן הלב פועם בחוזקה בתוך החזה וזה דבר שאינני רגיל אליו. הדופק שלי במנוחה בדרך כלל נע בין 54-58 וכעת הוא באיזור ה80.
    האם להפסיק ליטול את התרופה? מה אפשר לעשות עם העיניים והאף אם אני מפסיק איתה?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תופעת לוואי בשימוש בקלארינז - תגובה

אילן ללבניקוב
    10/10/2010

אילן שלום רב,

ראשית כל בכל מקרה של תופעות לוואי חריפות אני תמיד ממליץ להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול.
    ישנם צמחי מרפא מצוינים המייבשים את הנזלת ומרגיעים את האלרגיה, אך לשם כך יש להגיע ליעוץ נטורופטי כדי להתאים לך באופן אישי את הפורמולות הייחודיות ולבדוק מה הסיבה האמיתית לתופעות אלו כדי לפתור אותן מהשורש,
    אשמח לעמוד לרשותך,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו