זריקות קוטיזון (? ) לברך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זריקות קוטיזון (? ) לברך
    מזל
    11/10/2010

שלום! קבלתי אמש כאבים עזים בברך שנמשכו לאורך כל הרגל. הורידים גם הם היו נפוחים וחמים. מאחר ופחדתי מ"קריש דם" או פקקת , מהרתי בלילה למוקד חירום. שם האורטופד נגע במקום מסוים בברך שהקפיץ אותי מכאבים והזריק לי לתוך העצם "דפומדרול" וגם קבלתי זריקת וולטרן וחבישה של כל הרגל. שאלתי: מה ההשלכות של הזריקה על הגוף בהמשך, האם הכאב יחזור אחרי התפוגגות הוולטרן או הקוטיזון? היום קמתי ללא כאבים כלל. האם אני יכולה להוריד את החבישה וללכת מחר לעבודה (בישיבה) ? או בכלל לנהוג ולתפקד כרגיל (קבלתי 7 ימי מחלה) ? תודה על תשובה בהקדם. (יש לי שבת חתן של הנכד, השבת, שהייתי אמורה להעמיד).ן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זריקות קוטיזון (? ) לברך

הוספת תגובה

• זריקות קוטיזון (? ) לברך - תגובה

אילן ללבניקוב
    12/10/2010

מזל שלום,

לגבי הטיפול בזריקה והמשך הטיפול יש להיוועץ ברופא המטפל בלבד כיוון שהוא בדק אותך ויודע טוב יותר מכל איש מקצוע אחר בתחום מה מצבך נכון לעכשיו ומה עליך לעשות.
    בתור עזרה ראשונה אני ממליץ לך על קרם טבעי הנקרא נו דול של חברת נווה, יש למרוח מספר פעמים ליום עד להטבה,

בכל מקרה, ניתן בהחלט לשלב בטיפול גם יעוץ נטורופטי הכולל צמחי מרפא וקרם טבעי נגד כאבים ודלקות פרקים אך לשם כך יש להגיע ליעוץ בקליניקה לצורך בדיקה והתאמת הצמחים לפי המקרה שלך,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו