עזרה במציאת תרופה לחשק מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה במציאת תרופה לחשק מיני
    שני30
    16/10/2010

שלום רב,

אני בן 30, ולוקח באופן קבוע חצי כדור סרוקסט ביום (עקב בעיות חרדה).

בעקבות כך, אני סובל מתופעות לוואי בתחום המיני (ירידה בחשק ופגיעה בהנאה).

ניסיתי להחליף לכדורים שונים אך זה עדיין המשיך, לכן הומלץ לי להישאר עם סרוקסט (שהשפעתו בתחום החרדה הייתה הטובה ביותר) ולקחת בנוסף כדור אחד ביום של וולבוטרין שלמעשה נלחם בתופעות הלוואי בתחום המיני (כך נאמר לי לפחות).

מה דעתכם על כך? האם יש לכם עצה נוספת לגבי כדור שאפשר לשלב עם סרוקסט שיכול לפתור את תופעות הלוואי בתחום המיני?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עזרה במציאת תרופה לחשק מיני - תגובה

אילן ללבניקוב
    17/10/2010

שלום רב,

למיטב ידיעתי הוולבוטרין אכן ניתן במקרה של חרדה המלווה בחוסר תיפקוד מיני ומשפרת את החשק וההנאה אך מדובר בתרופה כימית ולכן הייתי ממליץ לך להגיע ליעוץ נטורופטי כיוון שניתן בהחלט לסייע לך בחיזוק כח הגברא ובשיפור התיפקוד המיני על ידי התאמה של תזונה נכונה וצמחי מרפא מצוינים המשפרים הן את המצב הנפשי והן את החשק המיני בצורה טבעית וללא כל תופעות לוואי. לשם כך יש להגיע לקליניקה ולאחר איבחון מדויק ניתן להרכיב לך פורמולות צמחי מרפא ייעודיות אשר משפרות מאוד את מצב הרוח ומעלות את המוראל והחיוניות,

אשמח לעמוד לרשותך,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה, רק רציתי לחדד

שני30
    17/10/2010

אני סובל מחרדה, ובעקבות טיפול בסרוקסט יש לי בעיות בתפקוד המיני.

השאלה היא האם לקיחת וולבוטרין בנוסף לסרוקסט היא מומלצת כפיתרון להעלמת חוסר החשק המיני שנוצר מהסרוקסט?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינטראקציה בין תרופתית.

אילן ללבניקוב
    17/10/2010

שלום רב,

ראשית כל, ישנה אינטראקציה בין 2 התרופות אשר עלולה להוביל לתופעות לוואי בלתי רצויות ולכן הייתי ממליץ לך להיוועץ שוב ברופא המטפל ואולי להלחליף את הוולבוטרין כדי למנוע נזק בעתיד בגלל השילוב הזה. כפי שאמרתי אני תמיד בעד שילוב של תרופות עם צמחי מרפא בצורה כזו שלא תגרום לאינטראקציה בין הטיפול הרגיל לזה האלטרנטיבי והעיקר ללא כל תופעות לוואי בלתי רצויות. ישנם צמחי מרפא מצוינים אשר עוזרים רבות ב-2 המטרות שציינת אך יש לעשות זאת בקליניקה כדי למנוע אינטראקציות מיותרות ולהתאים לך באופן אישי את צמחי המרפא לפי צרכיך הבריאותיים,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי תודה

שני30
    17/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו