גמילה ממשככי כאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה ממשככי כאבים
    עינת
    03/11/2010

שלום, אני אובחנתי ע'י רופא במרפאת כאב כסובלת מכאב נוירופטי ולאחרונה אני מטופלת בכדורי ליריקה,במקביל לקחתי גם אלגולזין פורטה במשך כארבעה חודשים במינון של כ-8 כדורים ביום.. בביקור אצל רופא השבוע נאמר לי כי יש סיכוי גבוה שהתמכרתי למשככי הכאב {אלגולזין ] וכי הכאבים שאני חוווה יכולים לנבוע דווקא מההתמכרות לכדורים אלה . כרגע אני סובלת הכאבים איומים מאחר והפסקתי לקחת אלגולזין ,האם ישנה תרופה אחרת לא ממכרת שאוכל לקחת כדי להקל על הכאבים ?האם כדורי הליריקה שאני נוטלת ממכרים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה ממשככי כאבים

הוספת תגובה

• גמילה ממשככי כאבים - תגובה

אילן ללבניקוב
    03/11/2010

עינת שלום רב,

משככי כאבים מהסוג שציינת אכן גורמים להתמכרות ולכן הייתי ממליץ לך להגיע ליעוץ נטורופטי בקליניקה לשם איבחון אירידיולוגי שלאחריו ניתן להתאים לך תזונה אישית לניקוי מערכת העיכול מפסולת ומרעלים ופורמולות צמחי מרפא ייעודיות אשר יסייעו לך לפתור את הכאבים בצורה טבעית כולל טיפות הומיאופטיות שעובדות מהר וטוב וללא כל תופעות לוואי. ניתן בהחלט לטהר את הכבד ומערכת העיכול מהרעלים כתוצאה משימוש בתרופות בצורה טבעית ובטוחה לשימוש,

שבוע טוב ובריא,

אילן ללבניקוב,

רוקח ונטורופט מומחה,

מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו