מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנטיביוטיקה cefuroxime axetil-zinatהילי09/11/2010
היי,
אני כבר כחודש וחצי משתעלת. לפני כחודש היה לי שבוע סיוט של כל היום שיעול כבד.. בית החזה כבר כאב לי. לאחר כמה ימים נטלתי רפאפן למשך שבוע (הבנתי שהרופא שנתן לי לא ממש קלע..) השיעול נחלש עם הזמן, אך נשאר קצת. לפני כשבוע וחצי חזר. אמנם אין לי שיעולים כל היום אבל כשיש הם כבדים.
אתמול עשיתי אינהלציה (רופאה חשבה שאולי יעזור) -באותה הזדמנות גם בדקה לי הריאות ונשמעו לה בסדר. לאחר מכן היו לי כאבי ראש חזקים וקצת חום (37.8).
פניתי למוקד (ביקור רופא)- שם הרופא הקשיב לריאות ואמר לי שהם לא בסדר, שהוא שומע חירחורים ואמר שיש לי ברונכיט ושהקצת חום זה מזה ורשם לי את האנטיביוטיקה cefuroxime axetil-zinat, ל-7 ימים פעמיים ביום.
לא בא לי לקחת עוד הפעם סתם אנטיביוטיקה..
הבנתי שיש למבוגרים כ-50% ברונכיט מחיידק, וכ-50 % ברונכיט מוירוס- האם נכון ?
אם זה באמת חיידק - האם האנטיביוטיקה הנ"ל מתאימה ?
אשמח לשמוע חוות דעת,
תודה,
הילי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטיביוטיקה cefuroxime axetil-zinat - תגובה
אילן ללבניקוב12/11/2010הילי שלום רב,
קצת קשה לומר בוודאות בלי תוצאות מעבדה אם מדובר בחיידק או בוירוס ובשביל זה יש לבצע את בדיקות הדם.
בכל מקרה, ניתן בהחלט לטפל בזיהומים ובדלקות על ידי פורמולות ייחודיות של צמחי מרפא אשר מחזקות את מערכת החיסון ומחסלות וירוסים וחיידקים בצורה מהירה ויעילה אך יש לעשות זאת על ידי יעוץ נטורופטי בקליניקה כיוון שיש לעשות איבחון אירידיולוגי ולאחריו ניתן לדעת אילו מערכות בגוף זקוקות לחיזוק(מערכת הלימפה, החיסון וכדומה) ולאחר מכן ניתן להתאים לך תזונה אישית וצמחי מרפא גם לחיזוק מערכת הנשימה וגם למניעת דלקות בעתיד,
שבת נהדרת,
אילן ללבניקוב,
רוקח ונטורופט מומחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?