מצב פסיכוטי ודיכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצב פסיכוטי ודיכאון
    קרן
    17/11/2010

שלום,

אני לוקחת סוליאן 500 מ"ג ביום-200 בבוקר ו300 בערב
    וכמו כן אני לוקחת ויאפקס נגד דיכאון 150 מ"ג ליום

ברצוני לשאול האם קיימת תחלופה טבעית לתרופות או תוסף טבעי לתרופות שאפשר יהיה להפחית במינון של התרופות?
    האם התרופות יכולות לקצר את משך החיים?
    כמו כן יש לי גלי חום, ממה הם יכולים לנבוע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מצב פסיכוטי ודיכאון

הוספת תגובה

• תודה מראש

קרן
    18/11/2010

אני מקווה מאוד שתעזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נ.ב אתם תקוותי היחידה

קרן
    21/11/2010

אתם תקוותי היחידה להפחית במינון התרופות הקונוונציונליות ולהשתמש בתרופות טבעיות.
    שמעתי שאומגה 3 עוזר כטיפול בדיכאון ומצב פסיכוטי. האם זה נכון?
    אם כן, כמה כמוסות אומגה 3 לקחת ביום-את הרגיל וכמה את המחוזק (יש לי את שתי החפישות-גם הרגילה וגם המחוזקת. והאם חוץ מאומגה 3 יש עוד דברים טבעיים שיכולים לעזור?

תודה מראש,
    שבוע טוב, קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצב פסיכוטי ודיכאון - תגובה

אילן ללבניקוב
    22/11/2010

שלום רב,

ניתן בהחלט לסייע לך בהחזרת האיזון הטבעי של הגוף מבחינה פיזית ונפשית על ידי יעוץ נטורופטי אך לשם כך יש להגיע לקליניקה כיוון שיש לעשות איבחון אירידיולוגי מדויק, ורק לאחריו ניתן יהיה לשלב בטיפול תזונה אישית ופורמולות צמחי מרפא ייעודיות, אשר יתקנו את נזקי התרופות וימנעו תופעות לוואי בעתיד.

לתרופות אכן יש תופעות לוואי אך הן מצטברות ועשויות להופיע לאחר מספר שנים אם בכלל. גלי החום ככל הנראה לא קשורים לתרופות אך ניתן לבדוק זאת על ידי יעוץ טבעי.

אני תמיד ממליץ לפנות ליעוץ נטורופטי כיוון שכך ניתן לסייע לך בצורה טבעית וללא אינטראקציות בין התרופות לצמחי המרפא,

אשמח לעמוד לרשותך,

שובע טוב ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בירור

קרן
    22/11/2010

היכן נמצאת הקליניקה של יעוץ נטורופתי?
    מה נעשה במסגרת האבחון?

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• והאם

קרן
    22/11/2010

והאם תוכנית תזונה אישית תעזור להתמודד עם דיכאון ומצב פסיכוטי או רק תעזור כנגד תופעות הלוואי שלהם ( למשל חוסר מחזור חודשי)?
    האם יהיה ניתן להחליף את התרופות הקונבנציונליות בתרופות טבעיות או רק ניתן יהיה לשלב?

תודה מראש:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• והאם - תגובה

אילן ללבניקוב
    24/11/2010

קרן שלום רב,

הקליניקה שלי נמצאת ברמת גן ויש לקבוע תור מראש.

היעוץ הנטורופטי כולל איבחון אירידיולוגי דרך קשתית העין ולאחריו אני עורך תשאול נטורופטי וכך ניתן לדעת בוודאות מה הגורמים למצב הבריאותי הקיים בגוף ולהתאים תזונה אישית ופורמולות צמחי מרפא ייעודיות אשר מסייעות מהר וביעילות לחיזוק הגוף מבחינה פיזית ונפשית כאחד.

ניתן בהחלט לסייע לך במניעת תופעות הלוואי של התרופות כמו גם באיזון גוף-נפש בצורה טבעית וללא חשש מאינטראקציות בין תרופתיות. היתרון של צמחי המרפא הוא שניתן לשלבם בצורה חכמה בטיפול הרגיל ועל ידי כך לאפשר לגוף לחזור לפעילותו הטבעית ובהדרגה לעבור לשימוש בצמחי מרפא תוך מעקב רפואי כמובן.

אשמח לעמוד לרשותך,

שבוע טוב ובריא,

אילן ללבניקוב,

רוקח ונטורופט מומחה,

מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו