תרופה ללא מרשם + גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופה ללא מרשם + גלולות
    ניצן
    19/11/2010

שלום,
    אני לוקחת באופן כמעט קבוע טיפות בשם "פלורמל", לטיפול בפצעים בפה (אפתות), שיש לי באופן כרוני .
    שמתי לב שכתוב על הבקבוק שיש להוועץ עם רופא לגבי לקיחת הטיפות כשנוטלים תרופות מרשם..
    האם הכוונה גם על גלולות? האם יש סכנה מבחינת יעילות הגלולות? (כשקניתי את התרופה בבית המרקחת הרוקח לא שאל אותי שם דבר בנושא..)
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופה ללא מרשם + גלולות

הוספת תגובה

• תרופה ללא מרשם + גלולות - תגובה

אילן ללבניקוב
    24/11/2010

ניצן שלום רב,

הפלורמל מיוצר מדבש רפואי מיוחד אשר יוצר על ידי דבורים שהוזנו בתערובת של דבש וצמחי מרפא, הידועים בתכונותיהם האנטי-בקטריאליות והאנטי פטרתיות. אל הדבש הרפואי הוספה תערובת של צמחי מרפא וחומרים כגון: תמציות אקליפטוס, מרווה, פרופוליס.
    הכיתוב שיש להיוועץ ברופא או רוקח הוא כיתוב קבוע על מוצרים טבעיים ותוספי תזונה ולו רק בגלל השימוש הנרחב בצמחי מרפא ללא יעוץ רפואי או רוקחי ולכן חשוב להתייעץ עם איש מקצוע בכל מקרה של שימוש בצמחי מרפא או תוספים טבעיים.
    אין מניעה לשלב את הטיפות עם תרופות ובכללן גם גלולות כיוון שאין אינטראקציה ביניהם.

שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה!

ניצן
    25/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו