סידן +ויטמין D,ויטמין D נוזלי , Q10

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סידן +ויטמין D,ויטמין D נוזלי , Q10
    rina
    19/11/2010

שלום רב, אני בת 57לפני כחודש התחלתי לקבל קרסטור 10 מ"ג פעם ביומיים עם Q10 עקב כולסטרול גבוהה (380) וזאת לאחר דחייה של שנתיים לא לקחת תרופות ניסיתי להורידו בדרך טבעית וכנראה שהכבד מייצרו . לאחר חודש עשיתי בדיקות דם ולתדהמתי וטימין די היה נמוך מאוד הרופאה התקשרה והודיעה שעלי לקחת ויטמין די נוזלי 5 טיפות כל יום בצירוף כדורי סידן +ויטמין D. מזה שנים לוקחת כל בוקר אלטרוקסין . ואני מאוד מאוד חוששת מההרכבים הללו , אני אוכלת ירקות ותפוחי עץ אוכל ביתי . ברבעון האחרון הסרתי ממשקלי 11 ק"ג ויש לי גם נשירת שיער והדיאטנית של קופ"ח המליצה לי לקחת מולטי ויטמין ונראה לי שהתרכובות הכימיות הללו צריכות להלקח באופן מסודר וברור שנדע מי בעד מי . .... אשמח לעצתך . שבת שלום rina

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סידן +ויטמין D,ויטמין D נוזלי , Q10 - תגובה

אילן ללבניקוב
    24/11/2010

רינה שלום רב,

קודם כל, חשוב לוודא לפני שלוקחים תוספי תזונה וצמחי מרפא שאין אינטראקציות בין תרופתיות/צמחי מרפא ואת זה ניתן לעשות רק בקליניקה.

אני תמיד ממליץ להגיע ליעוץ נטורופטי כיוון שכך ניתן לקבל את התמונה השלמה מבחינה בריאותית וישנן שאלות נוספות החשובות לפני מתן היעוץ הנטורופטי ובעיקר כאשר לוקחים תרופות נוספות או צמחי מרפא. בכל מקרה, ניתן בהחלט לסייע לך גם בנושא הכולסטרול(גם אם הוא מיוצר בכבד), וגם באיזון בלוטת התריס כולל נשירת השיער וחיזוק הגוף בצורה טבעית ומניעת מחלות בעתיד,

אשמח לעמוד לרשותך,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו