פוליוויט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוליוויט
    שושי
    20/11/2010

מומחה עור רשם לי פוליוויט לשלושה חודשים בעקבות נשירת שיער. בסופר פארם הודיעו לי שמזמן אין מולטיויטמין זה אצלם. האם יש תחליף לפוליוויט?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוליוויט

הוספת תגובה

• פוליוויט - תגובה

אילן ללבניקוב
    24/11/2010

שושי שלום רב,

בין הסיבות הבולטות לפגיעה בבריאות השיער ולנשירה חריגה ניתן לציין נטייה גנטית, הפרעות בזרימת הדם לאזור זקיקי השיער, הפרת האיזון ההורמונלי, מחלות מסוימות, תזונה שאינה מאוזנת, דיאטה קיצונית, ואנמיה קשה המתפתחת עקב חסר בברזל או בוויטמין 12-B. לכן, חשוב להגיע ליעוץ נטורופטי שלאחריו ניתן לדעת בוודאות אילו ויטמינים ומינרלים חסרים לך ומה הסיבה האמיתית לנשירה. חשוב לשלב בטיפול גם שמפו ומרכך אורגניים שאינם מכילים SLS וחומרים משמרים. בקליניקה ניתן להתאים לך באופן אישי צמחי מרפא אשר מונעים נשירה ואף מחזקים את שורשי השיער.
    יש הרבה מוצרים טבעיים המכילים ויטמינים וכולם טובים.
    אני ממליץ לך על מולטי ויטמין לחיזוק השיער הנקרא מולטי הייר של חב' SUPHERB, זהו מוצר מצוין וטבעי אשר מכיל את כל הויטמינים והמינרלים החיוניים לחיזוק שורשי השיער בצורה טבעית. מומלץ לקחת כדור אחד ליום לאחר הארוחה,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו