האם מותר להשתמש בspasmex בזמן נהיגה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם מותר להשתמש בspasmex בזמן נהיגה
    אלי
    20/11/2010

שלום רב. אני בן 57 ומתחיל טיפול בspasmex אני נהג מקצועי ועובד נהג תובלה מה תופעות ליואי של התרופה והשפעות באורח חיים היומי ואם מותר לשליו אותה עים תוסף תזונה כמו סו פלמטו לטיפול בערמונית בברכה אלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם מותר להשתמש בspasmex בזמן נהיגה - תגובה

אילן ללבניקוב
    24/11/2010

אלי שלום רב,

ראשית כל, כל הכבוד לך על כך שאתה מתעניין בתופעות הלוואי ועומד על המשמר בגלל אופי עבודתך והסכנות הכרוכות בכך והלוואי וכל מי שעוסק בעבודה המצריכה עירנות וראייה טובה היה פונה ליעוץ רוקחי, כיוון שכך ניתן למנוע הרבה תופעות לוואי בלתי רצויות ואף להציל חיים.

התרופה SPASMEX אכן עשויה לגרום לתופעות לוואי כגון: טשטוש, הפרעות ראייה ועוד ולכן הייתי ממליץ לך להפנות זאת לתשומת ליבו של הרופא המטפל שלך כיוון שזה עלול לגרום לסכנות בלתי רצויות בכביש וחשוב לשים לב לכך בכדי למנוע נזק מיותר.

ניתן בהחלט לסייע לך על ידי יעוץ נטורופטי מתאים בקליניקה שבו מוצאים את הסיבה האמיתית לבעייתך ולאחר איבחון מדויק ניתן להתאים לך תזונה אישית וצמחי מרפא מצוינים כדוגמת הסו פלמטו, אכינצאה, אוניה דה גאטו וכדומה אשר מסייעות לך בצורה טבעית וללא כל תופעות לוואי ואשר יאפשרו לך להמשיך בעיסוקך ללא חשש ובביטחון שלא יגרם כל נזק מיותר,

אשמח לעמוד לרשותך גם בכך,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו