כאבים בקיבה לאחר נטילת כדור למיגרנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בקיבה לאחר נטילת כדור למיגרנה
    מירית
    14/12/2010

מידי פעם כאשר אני נוטלת כדורים למיגרנה "אקסדרין (מארה"ב) אני חשה בכאבים עזים בקיבה.
    האם יש איזה שהם כדורים שאני יכולה לקחת יחד עם האקסדרין למנוע את הכאב בקיבה?

תודה מירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים בקיבה לאחר נטילת כדור למיגרנה - תגובה

אילן ללבניקוב
    16/12/2010

מירי שלום רב,

כדור האקסדרין הוא אכן חזק למדי כיוון שהוא מכיל אספירין, קפאין ואקמול יחדיו ולכן את חשה בתופעות הלוואי החזקות במערכת העיכול. הקפאין גורם לחומציות בקיבה ולתופעות לוואי רבות נוספות ובהן:
    קוצר נשימה, הפרעות קצב לב (אקסטראסיסטולה), גלי חום, סחרחורות, הזעה ולעיתים אף כאבים בחזה בדומה לתסמינים האפייניים להתקף לב.
    השתנה תכופה, בחילה והקאה, אי שקט ואינסומניה, חרדה ודיכאון, רעידות או חוסר יציבות.

הייתי ממליץ לך להגיע ליעוץ נטורופטי בקליניקה כיוון שניתן בהחלט לטפל במיגרנה בצורה טבעית על ידי איבחון אירידיולוגי מדויק והתאמה של תזונה אישית וצמחי מרפא אשר מסייעים רבות במניעת המיגרנה ובטיפול בתסמיניה בצורה טבעית וללא כל תופעות לוואי. מנסיוני העשיר עם הרבה מטופלים ניתן בהחלט לסייע לך על ידי טיפות הומיאופטיות וצמחי מרפא המקלים רבות על המיגרנה ומונעים את התפתחותה בצורה טבעית,

אשמח לעמוד לרשותך,

שבת נהדרת,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו