לקיחת גלוקומין ביחד עם ויטמינים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקיחת גלוקומין ביחד עם ויטמינים
    רות
    23/12/2010

שמי רות אני בת 54 חולת סכרת כשמונה שנים, אני לוקחת 3 גלוקומין ביום, לוטן אחד בבוקר, אלטרוקסיל 100 מיל אחד ליום, וסימבקור 80 אחד ליום, בנוסף הרופאה נתנה לי לקחת ויטמנים , סידן+ויטמין די, אחד ליום. טריפל בי 2 ליום. ויטמין E 200 מ"ל 2 ליום, וקניתי גם רוטס למניעת נשירת שיער אחד ליום , מרופאת נשים קיבלתי לויאל 2.5 מיל אחד ליום , שאלתי האם מותר לקחת ויטמינים יחד עם גלוקומין ואלטרוקסיל יחד עם לוטן וגלוקומין או שייש סדר אחר שאני צריכה לעשות אנא הסבירו לי מישום שאני כמעט לא לוקחת את הויטמינים מישום שאני גם לא מספיקה וגם לא יודעת מתי לקחת אם אחרי אוכל, אז גם גלוקומין אחרי אוכל והאם הם לא סותרים אחד את השני, בנוסף ברצוני לדעת האם ליויאל טוב גם לעור הפנים או שהוא טוב רק לגלי חום, תודה על העזרה והיעוץ - רות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לקיחת גלוקומין ביחד עם ויטמינים - תגובה

אילן ללבניקוב
    24/12/2010

רות שלום רב,

טוב עשית שפנית אלי ליעוץ רוקחי/נטורופטי, כיוון שריבוי התרופות שאת נוטלת עשוי לגרום לך לתופעות לוואי במערכת העיכול, כבד, מעי וקיבה ולכן חשוב לעשות ניקוי של הגוף מרעלים ומפסולת כתוצאה מהתרופות בכדי לחדש את פעילות הכבד ולטהר את גופך בצורה טבעית.
    לגבי התרופות:

את האלטרוקסין נוטלים כחצי שעה לפני הארוחה בבוקר.
    גלוקומין לוקחים לאחר הארוחה.
    את הסימבקור לוקחים בלילה לאחר הארוחה.
    את הויטמינים ניתן לקחת מתי שרוצים לאחר הארוחה וכך גם את כדורי הרוטס לחיזוק השיער.
    את הלוטן ניתן לקחת לאחר הארוחה.
    את הליויאל לוקחים לאחר הארוחה.
    כמו כן, ישנה אינטראקציה בין האלטרוקסין לבין הגלוקומין ולכן מומלץ להפריד ביניהם לפחות שעתיים בכדי לשפר את פעילות הגלוקומין.

על ידי יעוץ נטורופטי בקליניקה ניתן להתאים לך תזונה אישית אשר תשפר את מצבך הבריאותי ובנוסף להמליץ לך על צמחי מרפא חשובים שמונעים את תופעות הלוואי של התרופות ומחזקים את מערכת העיכול שלך ומאזנים את המחזור ההורמונלי,

אשמח לעמוד לרשותך,

שבת נהדרת,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו