ניגוד בין תרופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניגוד בין תרופות
    נטע
    27/12/2010

אני חולת סוכרת נעורים. ברצוני לשאול:
    אני לוקחת קסניקל כבר כמה שנים וזה עוזר, ברצוני לדעת: עכשיו אני מתחילה לקחת כדור פריזמה פעם ביום, וברצוני לשאול: אני מתחילה את הבוקר בלקיחת תרופה אלטרוקסין לתת פעילות בלוטת מגן ותרופות ללחץ דם גבוה. נאמר לי לקחת את הפריזמה יחד עם זה. כמה זמן צריך לעבור עד שאני יכולה לקחת את הקסניקל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניגוד בין תרופות

הוספת תגובה

• ועוד משהו

נטע
    28/12/2010

נ.ב.
    האם פריזמה הוא כדור שאינו משמין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריזמה והשמנה.

אילן ללבניקוב
    04/01/2011

נורית שלום,

קיימות מספר סברות לגבי השפעת תרופות מסוג SSRI על רצפטורים סרוטונרגים והיסטמינרגים שגורמות לשינויים מטבולים ועליה במשקל. עם זאת- אין כל הוכחות חד משמעיות להשפעה כזו. הממצאים הקליניים מעידים על תאבון מוגבר בעת נטילת טיפול בתרופות מסוג זה ולכן- העליה במשקל בהשפעתן.

להשגת תוצאות טובות ולאורך זמן בהרזייה מומלץ להגיע לאיבחון אירידיולוגי בקליניקה שלאחריו ניתן להתאים לך תזונה ייחודית וצמחי מרפא אשר מונעים את העלייה במשקל ומאפשרים שמירה על משקל תקין ובריא בצורה טבעית,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניגוד בין תרופות - תגובה

אילן ללבניקוב
    04/01/2011

נורית שלום רב,

את האלטרוקסין נהוג ליטול בבוקר חצי שעה לפני הארוחה. את הפריזמה לוקחים לאחר הארוחה ואת הקסניקל ניתן לקחת בזמן הארוחה,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו