בפוקסיל ו ...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בפוקסיל ו ...
    kobi
    28/12/2010

קבלתי תרופה בשם פבוקסיל לחרדה ודכאון . ואני סובל מהפרעות בקצב פעימות מוקדמות מהחדרים ומהפרוזדורים היה גם אירוע אחד של פירפור פרוזדורים לפני כמה שנים שקרה אחרי בדיקה בצינתור שלדעת הרופה הפירפור היה בגלל הבדיקה. השאלה עם לפבוקסיל יש השלחות על הפרעות קצב ? תודה רבה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בפוקסיל ו ...

הוספת תגובה

• המשך להודעה

kobi
    28/12/2010

אני לוקח נורמיטן 50. קרטיה 100.סמבסטין 40. ופומוטידין 20.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בפוקסיל ו ... - תגובה

אילן ללבניקוב
    04/01/2011

קובי שלום רב,

הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי שיומוש בתרופה כיוון שיש לה תופעות לוואי שחשוב לבדוק לגביך.

התגובות הבין תרופתיות של הפבוקסיל הן: בשימוש עם תרופות מסוג אנטיהיסטמינים (כגון: טרפנאדין ואסטמיזול), אין לתת פלובוקסאמין בגלל הסיכון להפרעה קשה בקצב הלב. בשימוש עם ציסאפריד (תרופה הניתנת לטיפול בחולים הסובלים מתסמינים של צרבת עקב מחלת "החזר קיבה ושט") יש סכנה לעליית לחץ הדם ולשינויים בקצב הלב. בשימוש עם תרופות מסוג בנזודיאזפינים יש עלייה ברמה של התרופות האלה בדם שגורמת לישנוניות.

נוסף לזה, רמות הפלובוקסאמין בדם יורדות כשמעשנים סיגריות. אסור להשתמש בפלובוקסאמין כשמשתמשים בתרופות מקבוצת MAOIs בשל החמרה בתופעות הלוואי.

שבוע טוב ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו