לקיחת ליריקה לכאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקיחת ליריקה לכאבים
    תלמידה
    04/01/2011

אני משופעת עם חום כשבוע. בגלל כאבי הגב לקחתי ליריקה-שבעלי לוקח את זה באופן קבוע, ולמרבה הפלא- כאבי הגב חלפו. האם זה יכול להזיק בזמן כאבי פרקים משפעת לקחת ליריקה? איני מבינה מדוע רופא המשפחה אסר עלי והמליץ מוסקול?
    עובדה הליריקה עשתה את שלה וחלפו כאבי הגב. 2.:
    האם מותר כפי שאני עושה? בבוקר לוקחת בבד אחת את כל התרופות: ויטמין די, אלטרוקצין וויטה קל + מינרלים.?
    3. רופא המשפחה אמר שאקח 12 טיפות ויטמין די. כשהייתי בניו פארם שאלתי אותם אם יש להם משהו מאד מרוכז שלא אשתעבד להתחיל לטפטף כל פעם 12 טיפות. נתנו לי ויטמין די ואמרו לי לקחת 4 טיפות שהן שקולות כנגד 12 טיפות של ויטמין די שמוכרים בקופת חולים. לתינוקות... . מה דעתך?. סליחה על כל השאלות, אבל הן חשובות. והרבה הרבה תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקיחת ליריקה לכאבים

הוספת תגובה

• לקיחת ליריקה לכאבים - תגובה

אילן ללבניקוב
    04/01/2011

יפעת שלום רב,

ראשית כל, אני לא ממליץ לך לקחת תרופות חזקות כמו הליריקה על דעת עצמך, כיוון שהתרופה ניתנה לו במטרה מסוימת ולכן יש לקבל אישור מהרופא לפני השימוש בתרופה זו.
    לגבי אלטרוקסין יש לקחת בבוקר חצי שעה לפניח הארוחה.

את הויטמינים לוקחים אחרי האוכל.

לגבי הויטמין D ככל הנראה קיבלת טיפות שהן מרוכזות יותר מהרגילות ולכן ניתן לקחת רק 4 טיפות מהן,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו