תוסף קונג'אק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוסף קונג'אק
    נטע
    18/01/2011

מבקשת לדעת האם אפשרי לקחת תוסף מזון קונג'אק בהריון. אני בשבוע 15
    ומאד רוצה לקחת את התוסף על מנת למתן תאבון בריא מידי....
    בעבר לפני ההריון השתמשתי בתוסף ומאד מאד עזר לי.
    כל רופאי הנשים שהתייעצתי איתם אינם מכירים את הקונג'אק.חשוב לציין שאיני
    נוטלת תרופות או תוספים אחרים. אפילו חומצה פולית איני צריכה לקחתת.
    תודה
    נטע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוסף קונג'אק

הוספת תגובה

• תוסף קונג'אק - תגובה

אילן ללבניקוב
    25/01/2011

נטע שלום רב,

לא הייתי ממליץ לך לקחת צמחי מרפא בזמן ההריון וההנקה. ישנם צמחים חזקים שעלולים לגרום לתופעות לוואי ולכן מומלץ לחכות עד לאחר ההריון וההנקה. ניתן לקחת טיפות הומיאופטיות המסייעות בהרזייה טבעית אך זאת לאחר יעוץ אצל הומיאופט מומחה,

שבוע טוב ובהצלחה,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קונג'אק גלוקומנאן

שרה תמיר
    02/02/2012

קונג'אק גלוקומנן הסיב המופק מפקעות צמח השובע, הוא בעל יתרונות בריאותיים חשובים אשר יסייעו לכם בירידה במשקל, כמו גם בשמירה על בריאותכם, וויסות רמות הסוכר בגוף,הורדת כולסטרול ולחץ דם .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קונג'אק גלוקומנן

שרה תמיר
    02/02/2012

קונג'אק גלוקומנן הסיב המופק מפקעות צמח השובע הוא בעל יתרונות בריאותיים חשובים אשר יסייעו לכם בירידה במשקל, כמו גם בשמירה על בריאותכם, וויסות רמות הסוכר בגוף,הורדת כולסטרול ולחץ דם .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צמח הקונגאק

הדר
    09/06/2011

לא ברור לי מדוע צמח הקונגאק אסור בהריון? גם אם האם תאכל פחות בעקבות צריכתו זה לא אמור להשפיע על העובר, שצורך את מזונו דרך חבל הטבור ולא קיים אצלו תופעה של תאבון או חוסר תאבון...
    אל תשכחו שאשה מלאה/ שמנה לא חסר לה שומנים כלל. בל נשכח שהעובר דואג היטב לעצמו והוא לוקח את הדרוש לו גם על חשבון האם( סידן לדוגמא).
    השאלה היא האם לומר לא מומלץ לקחת את צמח הקונגאק בהריון זהו לא רק מקדם הגנה כמו שנוהגים לומר על עוד אלף ואחד דברים שכלל לא יכולים להזיק בהריון אבל לא מומלץ לקחת אותם כי... אין אפילו תשובה למה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צמח הקונגאק - תגובה

אילן ללבניקוב
    10/06/2011

נועה שלום,

בתקופת ההריון וההנקה אין לקחת צמחי מרפא כלל, מהסיבה הפשוטה שאין די מידע לגבי ההשפעות האפשריות על העובר ולכן לא לוקחים סיכון מיותר. ישנן גם תרופות שיש לשקול את נטילתן בזמן ההריון(אנטיביוטיקה וכדומה) ובודקים את התועלת לעומת הסיכון לעובר.

ניתן לקחת טיפות הומיאופטיות במקום צמחי המרפא בזמן ההריון וההנקה שאינן גורמות לתופעות לוואי ומסייעות במקרים רבים בצורה טבעית אך לשם כך יש להתייעץ עם מומחה בהומיאופטיה,

שבת נהדרת,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צמח הקונגאק

הדר
    15/06/2011

הי נטע.

האם ממש השפיע עליך לטובה הקונגאק? מותר לשאול כמה ירדת?
    גם אני בשבוע 15 כעת ומאד מעוניינת לקחת את הצמח הזה.( במידה והוא באמת יעיל)
    ממש שמנתי ואני לא יכולה וממש קשה לי פיזית, ואני עוד רק בהתחלה..
    אם הצלחת להגיע לאיזשהו מידע בנושא אשמח שתשתפי אותי.
    על פניו לא נראה שום סיבה מדוע לא לקחת את הקונגאק מלבד העובדה שלא כדאי לצרוך שום צמחי מרפא בהריון והנקה.
    אין לי סבלנות לחכות לסוף ההריון וההנקה( לפחות שנה וחצי) ובנתיים לשאת על עצמי משא של 20 ק"ג מיותרים.
    מי שיש לו השגות בעניין אשמח לשמוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קונגאק בהריון

הדר
    16/06/2011

שלום אילן

תודה על תשובתך. האם אתה יודע היכן ניתן לרכוש טיפות שכאלה? לצערי הרב קיימים שרלטנים רבים בתחום הזה ואין לי עניין לבזבז זמן וכסף לשווא.
    מתשובתך עולה כי הינך יודע באיזה טיפות מדובר. אשמח מאד אם תוכל לכוון אותי למטפל מוסמך, שניתן לסמוך עליו.
    נכון מאד שחייב לחשוב על העובר- וזה החלק הכי חשוב בהריון. אבל אני נושאת משקל עודף של כ 15 ק"ג שהתגבר ומתגבר בהריון ועליית קומה אחת בלבד גורמת לי לסחרחורות עד כדי התעלפות... כל הבדיקות שנעשו מורים שאין לי שום חוסר ברזל/ המוגלובין וכד', לחץ הדם תקין מאד ואין שום בעיה לבבית. הבעיה היחידה היא המשקל. תוספת משקל אצלי מאד משפיע עלי ואם יגרם לאם משהו כתוצאה מיתר משקל- אז גם אז אנחנו לא בצד הנכון של המטבע.

אשמח לתשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צמח הקונגאק - תגובה

אילן ללבניקוב
    16/06/2011

הדר שלום,

כפי שציינתי וכך גם לגבי שאר צמחי המרפא, לא מומלץ לקחתם בזמן ההריון וההנקה כיוון שעשויות להיות להם תופעות לוואי שעלולות להשפיע על העובר כגון, הורדת רמות הסוכר בדם (בחולי סוכרת הדבר עלול להיות משמעותי ואף מסוכן), בעיות במערכת העיכול והנשימה ואף שזה נדיר זה עדיין יכול להוות סכנה לעובר ולכן כדי להיות בצד הבטוח הייתי ממליץ לך להמתין עד לאחר ההריון וההנקה.

ישנן דרכים רבות ובטוחות לירידה במשקל(על ידי הורדת התיאבון, שריפת השומנים וכדומה בצורה טבעית) ולשם כך הייתי ממליץ לך להיוועץ במומחה לנטורופטיה ולתזונה שיתאים לך טיפול בטוח לזמן ההריון וההנקה. למשל ישנן טיפות הומיאופטיות מצוינות הפועלות מהר וביעילות וניתן לקחתן בהריון ובהנקה אך יש לקבל יעוץ אישי לפני כן,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטה של חברת "רזיתי" מצמח הקונגאק

אסיה
    03/04/2013

רציתי לדעת האם מישהו ניסה את הכמוסות קונגאק האלה והאם הוא ממליץ להרזייה מתונה ובטוחה??
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו