צננת, נזלת, עטשת ומה לא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צננת, נזלת, עטשת ומה לא
    רוני
    12/12/2007

פארמול אף, דקסמול צינון,דקסמול קולד, דקסמול סינוס - יש לי את הכל בבית, אנילא יודע מה לקחת כדי להעביר את הנזלת הארורה הזאת (ואני כבר עירבבתי מהכל). האם תוכל לייעץ לי?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צננת, נזלת, עטשת ומה לא

הוספת תגובה

• נזלת

ניצן פרימור
    12/12/2007

רוני
    כול התכשירים שאתה מציין מכילים חומר אנטי היסטמיני המייבש את האף אך לא מטפל בנזלת.
    תרסיס פשוט של מי- ים (בכל בית מרקחת) ללא משמר, נקרא STERIMAR, כל רבע שעה ריסוס אחד בכל נחיר וקיוח פנימה של הנוזל עד שירד לגרון (לא לחשוש).
    כעבור מכסימום שעתיים תחוש איך מעברי האף והסינוסים מתנקים הנזלת נעלמת, תתחיל לנשום חפשי.
    בהצלחה
    ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עברית

אמיר
    13/12/2007

כיוח מלשון כיח ולא קיוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עברית

ניצן
    13/12/2007

אופס...
    סליחה ותודה ...
    ניצן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו