רזין והפרעות קשב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רזין והפרעות קשב
    מיטלי
    25/01/2011

בת 30 סטודנטית. אני סובלת מהפרעות קשב ושבוע לפני בחינות או רק באותו יום הבחינה אני נוטלת ריטלין 20 מ"ג
    אני רוצה להתחיל ליטול רזין - והבנתי שיש התנייה להפרעות קשב
    אשמח לדעת מה זה גורם ל"מופרעת קשב" הנוטלת רזין?
    האם זה משנה אם אני נוטלת ריטלין רק לפני בחינה או רק ביום הבחינה ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רזין והפרעות קשב

הוספת תגובה

• רזין והפרעות קשב - תגובה

אילן ללבניקוב
    25/01/2011

מיטלי שלום רב,

רזין (Phentermine) היא תרופה המשפיעה על מערכת העצבים המרכזית, וגורמת לירידה בתיאבון. היא מותרת לשימוש קצר טווח - עד 12 שבועות בלבד.

בין תופעות הלוואי של התרופה ניתן למנות עליה בלחץ הדם והדופק, הפרעות בשינה, סחרחורות, כאבי ראש ועצבנות. היא עשויה לגרום לשינוי ביצר המיני, לפריחה, לבחילה, עצירות ושלשולים ולעיתים לטשטוש ראיה ולרעד.
    דווחו מספר מקרים של Primary pulmonary hypertension - מחלה ריאתית מסוכנת, עקב שימוש בתרופה.

אין להשתמש בתרופה במקרים של הפרעות ריכוז וקשב, סוכרת, גלאוקומה, מחלת לב, יתר לחץ דם ופעילות יתר של בלוטת התריס.

הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לפני שימוש ברזין, בכל מקרה ניתן בהחלט לסייע לך לרדת במשקל בצורה טבעית על ידי יעוץ נטורופטי אישי הכולל תזונה ייחודית ופורמולות צמחי מרפא אשר מסייעות מהר וביעילות בדיכוי התיאבון, הגברת חילוף החומרים ושריפת שומנים וללא כל תופעות לוואי,

אשמח לעמוד לרשותך,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו