אלטרולט וקלונקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלטרולט וקלונקס
    אביב פלד
    26/01/2011

ראשית תודה על תשובתך למטה לגבי אשכוליות עם תרופות אלו.

לגבי שילוב אלטרולט עם קלונקס - בעיקרון אינני משלב ביניהם, אלא שיש מקרים שבהם אני רואה שעובר זמן והאלטרולט עדיין לא מרדים, ואז אני קם מהמיטה ולוקח קלונקס (אבל בד"כ אני מסתפק באלטרולט לבד, או בקלונקס לבד בחלק קטן מהלילות).
    האם יש בעיה בשילוב אלטרולט עם קלונקס כשזה רק לעיתים רחוקות?
    והאם הבעיה בשילוב היא דוקא כשלוקחים אותם באותו לילה, או גם כשלוקחים בלילה אחד אלטרולט ובלילה השני קלונקס?
    והאם יש בעיה בשילוב זה כאשר אחרי נטילת התרופות אני במילא הולך לישון (ואינני עושה פעולות הדורשות ערנות ומוטוריקה טובה)? או שבשילוב כזה נעשה נזק בלתי הפיך (והנזקו יבוא לידי ביטוי גם כשיעבור זמן רב מנטילת שילוב התרופות)?

בתודה ובכבוד
    אביב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלטרולט וקלונקס

הוספת תגובה

• אלטרולט וקלונקס - תגובה

אילן ללבניקוב
    27/01/2011

אביב שלום רב,

כפי שציינתי השילוב הנ"ל אינו מומלץ ותופעות הלוואי עלולות להופיע עם הזמן ולכן הייתי ממליץ לך להיוועץ עם הרופא המטפל לגבי המשך הטיפול ואולי החלפת התרופה בכזו שאינה גורמת לאינטראקציה. ניתן כמובן לסייע לך על ידי יעוץ נטורופטי אישי בקליניקה שלאחריו מותאמת לך תזונה ייחודית וצמחי מרפא אשר עוזרים רבות בצורה טבעית וללא כל תופעות לוואי,

שבת נהדרת,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו